Pot Butter

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
sticky

Re: Pot Butter

Odgovor Napisal/-a sticky »

Quote:
ja newem pizda če bi dal 5g perja bi mel 10 folka bl mal od tega, pa newem zakwa se eni tok radi pizdite. Človk praša en bl preprost vprašaje pa ga že 2 kuj napizdita kašn idiot je k to sprašuje pa nej si sam najde newem kje, namest da bi mu en odgovoru al pa ga bi preprosto vsi ignoriral. In folk je tolk živčen na forumu kjer nej bi ga večinoma vsi pohal, človk bi si mislu da ste vsaj tle gor mal bl na izi, sej nismo na mnenjalniku.

jao jao dej ga jokcat! o tem perju, putru, bengu in kukijih smo že tolk pisal, da bi že sam iz pisarije lahk piškote pekl. če si pa ti tak pothead, da maš spomin kot zlata ribica, ti pa nismo mi krivi.

pa še to.. če maš ti pravico postavljat butalska vprašanja, imamo/jo tud drugi pravico butalski odgovor dat. ja?

lepo po resnici povej, kolk časa si porabil za iskanje odgovora na tvoje vprašanje? jebiga, tud ležernost ma svojo ceno..
jeGGer

Odgovor Napisal/-a jeGGer »

nč neom reko razen ...........

PEACE ^^
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif
Stibl

Odgovor Napisal/-a Stibl »

Moj vprašanje vbistvu ni bil kok perja rabš za piškote (mal butast sm zastavu vprašanje) ampak kok perja lahko pričakujem iz petih bilk oz. če je to dost....
ampak dobr ni važn bo kar bo, sam zanimal da pač vem za naprej, to bo prvič da bom kadil svoj stuff pa jedu svoje piškote in sm pač mal navdušen pa me dost stvari zanima posledica tega je da dost sprašujem....
laibach

Odgovor Napisal/-a laibach »

dovol ti bo pomoje že ena roža. pa men se zdi da ni potrebno suho perje
LiveSTONED
mihakt

Odgovor Napisal/-a mihakt »

js sm dobu iz ene bilke pa iz 2 malih (1 metr usaka) 175 perja pa ni blo suho...in taku sm pol uporabu tut za putr nardit...ne rab bit suho
bizgec

Odgovor Napisal/-a bizgec »

Quote:
evo en how to make pot butter:D

http://www.youtube.com/watch?v=wYpodfy_UUU

Ful hud video
Bom jst tut kukije naredu ko bo fertik.
Sem že delu beng parkrat in je ogabn ko svina...pa zahrbtna zadeva ampak blazno dobr pršpona
botanicarka

Odgovor Napisal/-a botanicarka »

gf bi lahko kmalu izdal dvd s svojimi zbranimi dokumentarci. kdaj ga lahko pričakujemo?
ganja_farmer

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

botanicarka:D to pa ja ne gre tak hitro:D za kak cd bi se še mogoče nabral materiala:D ampak za dvd pa ne še kmalu:D

Drgač pa ja:D preveč časa sem meu, pa sem posnel:) k mi je šlo na jetra k me je ful folka skos spraševal kak to delam:D zdej bom pa sam poslal pa je zadeva rešena:D lp
Osebna fotogalerija
itrP

Odgovor Napisal/-a itrP »

A se da ta filmčk kje dol potegnt?
ganja_farmer

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

itrP pomoje se da, če se pa še ne da, lahko pa poskrbim da se bo dal:D lp
Osebna fotogalerija
Odgovori