HAŠ OLJE
Re: HAŠ OLJE
alkohol lahko ponucaš un od dane k ga kups v merkatorju...96%
xyz jz sm bral da mora nujno bit N-butan...ne da je plin skodjiv...ampak tej mešanci plinov dodajo se en crap da se kao zavoha če spušča..ponavad kšno žveplovo sestavino da smrdi po jajcih...(vsaj tko je pr ronson)
jz v slo se nism najdu pravga butana....
baje pa da se lahko uporab tut plin(mensezdi da acetilen)
k se ga uporablja za rezanje železa...tist nej bi bil najbl čist ...ker če ni se velikrat zamaši šoba...
xyz jz sm bral da mora nujno bit N-butan...ne da je plin skodjiv...ampak tej mešanci plinov dodajo se en crap da se kao zavoha če spušča..ponavad kšno žveplovo sestavino da smrdi po jajcih...(vsaj tko je pr ronson)
jz v slo se nism najdu pravga butana....
baje pa da se lahko uporab tut plin(mensezdi da acetilen)
k se ga uporablja za rezanje železa...tist nej bi bil najbl čist ...ker če ni se velikrat zamaši šoba...
hehe letos to predeluje tudi moj frend sam da on kr z alkoholom dela. Men se zdi da je etilni alkohol uporabu 96%.
greš du enga kmeta ti da tak snopc da (110%) ni mucnejsga za 1k
e, 1l alkohola od dane je 3 jurije... današnji podatek iz maksimarketa...
olja mi zmankuje na krozniku, upam, da fašem nekaj litrov od kolega ki dela na RCju.
olja mi zmankuje na krozniku, upam, da fašem nekaj litrov od kolega ki dela na RCju.
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
ganja_farmer
gengsta lol, 110% ti si fuknjen:) soorry izrazu ampak tak je, 110% alkohol pri kmetu:D jao jao, dej če mislš kak podatek napisat na forum se prepričaj da je pravilni!
Osebna fotogalerija
dej puste že namir gangsterja, pizda zdej se človek mal zeza pa je že kr fukjen.... mislim, tu mač.... gengsta, roll on!