Nov forum
Nov forum
HI,.. Že dosti časa mi je zelo všeč ta stran ,.. prav glede zaradi zanimivosti ,.. nisem imel računalnika dosti časa zato sem se izgubu prejsnji račun. In nič rad bi vam povedal da sem naredu novo forum stran, ima zelo malo uporabnikov tako da prijavite se vas lepo prosim ,.. rabim tudi nekaj moderatorjev ,.. naj se kdo ponudi :> glavno, da nas je dosti ... aja naslov foruma: www.net-forum.co.nr ,... glavne teme so ŠPORT, RAČUNALNIŠTVO, TELEVIZIJA, ... in še marsikaj ,.. pričakujem vas na forumu..::.:>
Re: Nov forum
vitko, chill...
lorikvanj, to ne spada sem najbolj, pa ne reklame delat tuki, prosm
mislm, da se to lahko zbriše al pa zaklene
lorikvanj, to ne spada sem najbolj, pa ne reklame delat tuki, prosm
mislm, da se to lahko zbriše al pa zaklene
Growing is legal. Don´t believe the cops...
ma ja sej vem , sam mi gre na živce ker model kot prvo basa da je že bil uporabnik in bla bla bla , pol pa še dela reklamo v prvem postu....pol je jasno zakaj je tuki...
maš pa prav! =
maš pa prav! =
QUIS CUSTODIET IPSOS CUSTODES?
Quote:
ma ja sej vem , sam mi gre na živce ker model kot prvo basa da je že bil uporabnik in bla bla bla , pol pa še dela reklamo v prvem postu....pol je jasno zakaj je tuki...
neki tazga
neki tazga
Avešunokao.
ne bit tak na hard sovrazni:D
Rozce Sadimo...In Zdravo Zivimo...
Ekonomija je pomemben faktor v nasem zivljenju....
Ekonomija je pomemben faktor v nasem zivljenju....