waš filing...
Re: waš filing...
ma ne tolko,ker je zastonj
ampak,ker si sam pridelal in veš kaj kadiš:)
ampak,ker si sam pridelal in veš kaj kadiš:)
the walley of sylvania
hehe če ti poresnic povem sem hotel editat da bi povedal da mi ne gre le za dnar.. je tut toliko bolj "magično" če kadiš svoj pridelek
Avešunokao.
najbol je k spilam zadet k marija šah..k razmislam 15 minut o eni potezi..pa po moznosti se tok razpizdm k zmer zgubim da hocm razfukat sahounco pa se mi ne da roke stegnt
filing je kr uredu, čeprv ga nebi znau opisat...
mi je pa najbolš govort kakšne težke besede al pa stavke, npr. pešec prečka cestišče, pikčasta ptička v pikčasti kletki, al pa she sells sea shells at the sea shore. jao to so taki smehi k nobenmu ne rata prv izgovort kdaj folk še kake nove besede izum
mi je pa najbolš govort kakšne težke besede al pa stavke, npr. pešec prečka cestišče, pikčasta ptička v pikčasti kletki, al pa she sells sea shells at the sea shore. jao to so taki smehi k nobenmu ne rata prv izgovort kdaj folk še kake nove besede izum
- Lacna-Pljuca
plunk pod klopjo
Čak kva pol ti počneš na tem forumu?
obcutka nemores opisat.. sedis pol ure v krogu in mislis da sta minli najmanj 2 uri.. cas nikamor ne gre.. zanimivo je tudi zaostajanje slike.. men je kewl!
Nature is illegal ?
Quote:
obcutka nemores opisat.. sedis pol ure v krogu in mislis da sta minli najmanj 2 uri.. cas nikamor ne gre.. zanimivo je tudi zaostajanje slike.. men je kewl!
pr men pa je lih obratno, čas gre full hitr, 4 ure se zdijo kot da bi bla ena...
pr men pa je lih obratno, čas gre full hitr, 4 ure se zdijo kot da bi bla ena...
Growing is legal. Don´t believe the cops...
mislim da je odvisno od občutka ... men če je kaj zanimivega cajt full hitro mine če pa je kaj tečnega pa se vleče ko prasica .. ampak ko sem zlaman je itq vsee v nulo zanimivo .. zato mi vsaka zadetost prehitro mine pa nastopio badi ... ^^
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif