SLO growshop ignorancija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
aztek

SLO growshop ignorancija

Odgovor Napisal/-a aztek »

kakšne so vaše izkušnje pri poslovanju z Hempatio in MB growshopom? Pri hempatiji se sploh ne oglašajo na maile in ne veš ali je tvoje naročilo pravilno sprejeto in ali bodo sploh poslali, da MB trgovino sploh ne omenjam.Na mail mi ne odgovorijo (mogoče nisem zanimiv kot kupec, konkretno gre za semena). Zna kdo izračunat koliko časa potrebuješ za odgovor (za par besed)na mail? Rezultat je izražen v sekundah in praktično pomeni, da nisi vreden teh nekaj sekund časa. Tako poslovanje je pod vsakim nivojem (pomanjkanje konkurence?) in edini razlog za nakup pri zgoraj omenjenih je da sta shopa v SLO(sem mislu da bo manj kompliciran).Je imel še kdo podobno "srečo" (ne verjamem da sem samo jaz takšen srečko)
dulle

Re: SLO growshop ignorancija

Odgovor Napisal/-a dulle »

Pomoje da pokličeš, boš najprej dobil odg.
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.

scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

Jaz sem naročil semenke iz HeadShop MB in sem jih dobil drugi dan! Zadnjič sem naročil vaze iz Hempation pa sem jih dobil čez 3 dneve:)
InViSiBLe

Odgovor Napisal/-a InViSiBLe »

meni so na mail tudi odgovorili takoj drugi dan.. Hempatija pa mi je itak blizu tako, da sm osebno prevzel stvari..
ffaca

Odgovor Napisal/-a ffaca »

Js sm pr hempatiji naročo prek maila vaze pa sm dobo že čez nekje 20 min odgovor.
i am invisible!
mofo

Odgovor Napisal/-a mofo »

men je reku model da so mel pred kratkim par problemov z majli, in da grejo semena dost hitro v promet tko da tisto kar imajo na strani je ponavadi ze zmanjkalo zalog...najbolje res da jih vpraša kaj majo na zalogi al pa kr pokličeš direkt v trgovino oziroma na mobitel
ekselenski

Odgovor Napisal/-a ekselenski »

Ma js sem se neki trudu pri hempatiji narocit pa ni slo prek spletne trgovine, tut prek maila ne tko, da sm pr psundru narocu pa sou na en izlet tja do Mb.
Verjetno je bil kriv explorer, ker se niti nisem mogel vpisat na forum pa skos sami problemi... Danes mi je pa pregorel pa sem firefoksa zlovdal pa kr spila.
dulle

Odgovor Napisal/-a dulle »

Lihkar iz MBja sem bil v sopu in imajo sledeča semena

orange bud - DP - 3 pakete
WW-nirvana ene - 4 - pakete
big bud - nirvana - 3 pakete
ICE**-nirvana - 4 - pakete
jock horror - nirvana - nevem kok paketov

dne 8.1.2007 da nebo pomot.
V vsakem paketu je 10 semen
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.

aztek

Odgovor Napisal/-a aztek »

pa glih telefonov sem se hotel izognt, osebno se pa tud nebi hodil kazat.....Nisem nek paranoik(upam)ampak vseen še vedno je(cca 1 mesec-hempatia) res preveč. Sestaviš (v mislih) svoj sistem gojenja in rabiš to pa to... nakar vse naročiš dobiš en del pošiljke in nič več. Torej nisem rešil praktično nič in zgubil en mesec.
ekselenski

Odgovor Napisal/-a ekselenski »

Ja pa si mal paranojika... A misls da se komu da zajebavat paprisluskovat malim ribicam
Js sem poslou mail, napisal kaj rabim pa dal zraven telefonsko, sel drug dan po robo osebno, ob 20.00 sem mel robo ze doma. Poleg tega da sem ob 16.00 nehal delat
(v enem kosu sem dobil vso opremo+ semenke)
Odgovori