Kajenje trave v gostilnah, lokalih,...
-
sticky
Re: Kajenje trave v gostilnah, lokalih,...
JazzKlub v Kranju kakih 13let nazaj.. nemalo stran še Komet (bivša Ajda). legalno kajenje in prodaja. kasneje še æuveni Paradiso, povečini samo prodaja.
jao to mi je frend razlagu so bli u enmu diskaču u lj. in so mel belo pa je lih varnostnik mem pršu k so lajne delal. varnostnik je začeu neki pizdit pol je pa en frend reku da je lih dons fuknu 50 kosov za 5ko pa da nj mu plz ne pobere usega. pol je pa varnostniku sam nasmešk na obraz prlezu pa je reku nj mu nakonc pustijo še za eno lajno
propaganda klub?
ja pr nas je tud gostilna kjer vsi kadimo!žal se zapira!hehe
ni je njive, ni ga hriba, da ga trava ne pokriva!
saj ni čudno če pa je skoz zakajeno:)
lp
<baphomet>
lp
<baphomet>
the walley of sylvania
škoda gostilne-res prava stvar za ljudi takšnega kova kot smo mi
ni je njive, ni ga hriba, da ga trava ne pokriva!
Jst mislm, da je najlepš doma u miru skadit. Lepo maš toplo, gledaš kšn film in pohaš. Meni je na javnih mestih precej nelagodno kadit, ker se bojim, da s tem motim druge ljudi. Samo brezvezen predsodek, ki se ga ne morem znebit.
Lp Pohc
Lp Pohc
Galathlion, galenas, ghash.
-
sticky
ja sej mogoče ne razmišljaš napaačno. mogoče pa dejansko nekoga moti, če kadiš joly v bližini. razlogi za njegovo neodobravanje so sicer lahko zelo različni, mnogokrat primitivni, pa vseeno.
jest ne maram, če mi en poha zraven. na prostem še gre (kakšn parkplac), sam tko v lokalu alpa v zaprtmu prostoru pa ne maram tega. če slučajn naletim na tako situacijo, da pridem v plac, kje ga začnejo pušit, se odstranim s prostora ASAP. ne mislm pa folku težit, da nej ne kadijo zarad mene. nej se ga zapušijo, če jim paše. sam mene ne bo v takmu placu.
lol kašne lokale mate to, če bi pri nas prižgal v kakšni gostilni enga bi takoj uzrl kakšnega silaka k je pripravljen mi joint zabit v grlo 
se je pa že naredil k se je vzunaj kadilo da je prišla neka 50+ stara bakica mimo in kolega tko pac skrije joint v dlan in mu rece "no no, sej ni treba skrivat, se voha"
drgač pa najbolš je kadit doma, večinoma kar sam lepo ob muski al pa kaj podobnega se mi zdi da si takrat tudi najbolj prbit če te noben ne "moti"
se je pa že naredil k se je vzunaj kadilo da je prišla neka 50+ stara bakica mimo in kolega tko pac skrije joint v dlan in mu rece "no no, sej ni treba skrivat, se voha"
drgač pa najbolš je kadit doma, večinoma kar sam lepo ob muski al pa kaj podobnega se mi zdi da si takrat tudi najbolj prbit če te noben ne "moti"