trava v družini

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
pehpeh

Re: trava v družini

Odgovor Napisal/-a pehpeh »

sloskank, kako literaturo si mu to dal za brt, pa kje si jo dubu, k moj stari je tut dost proti temu, pa kokrkol mu poskusam razlozit da to ni nc tazga me ne jemle resno?
WoLLf

Odgovor Napisal/-a WoLLf »

ma btk .. jst mam sošolca k sta skupej z negovo babico pohala ;D
pehpeh

Odgovor Napisal/-a pehpeh »

loool!
suprbaka! tako bi tut js mel...
sloskank

Odgovor Napisal/-a sloskank »

Quote:
sloskank, kako literaturo si mu to dal za brt, pa kje si jo dubu, k moj stari je tut dost proti temu, pa kokrkol mu poskusam razlozit da to ni nc tazga me ne jemle resno?

nevem,po netu sm brskal. predvsem prou so mi pršl uni članki od Rasta_Sleaka (semizdi) iz 24 ur. Nisem reku da so pač amatersko sestavlen,ampak da so jih verjetno sestavl ludje ki se spoznajo na to,da so potem objavl. In je verjel.. Sej, ne da se zanima zdej, ampak teži mi pa ne več..

GL

lol wolff
weedindeed

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ekolog »

Quote:

Vsem priporočam: Rowan Robinson: Velika knjiga o konoplji
LP, ekolog
mike

Odgovor Napisal/-a mike »

maš še knjigo o medicinski rabi (članki iz te knjige so na naši strani pod medicino preveden). knjiga: Rosenthal E., Mikuriya T.(M.D.), Gieringer D.:"Marijuana Medical Handbook (A guide to therapeutic use)" Quick American Archives 3-100 1997

btw, tiste članke na 24ur je pisal kleto, če se prav spomnim

jst sem moji mt dal za prebrat eno zadevo (ni blo velik, ene 2 strani A4) o medicinski rabi. najdu nek na netu. se je mal umirila glede tega, tko da je nehala težit, sam čist vseen ji pa tut ni blo, ker kao kršim zakon če kadim. drugač pa če skup zbereš sam tiste prevode, ki so na naši strani, dobiš kar lep kupček zanimivih informacij, ki ti bodo mogoč pomagal tastare prepričat, da nis tuk hud narkič kot se jim zdi.
Uporabniški avatar
Lacna-Pljuca

Odgovor Napisal/-a Lacna-Pljuca »

K moji mt das za prebrat o medicinski uporabi ti bo zabila: A mas ksno od teh bolezni? Nimas, zato ne rabs kadit.
teta_pehta

Odgovor Napisal/-a teta_pehta »

tole je od raste_selak članek, je pa zlo fino vse opisano notr bl na kratko :P

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3080207
chaos

Odgovor Napisal/-a chaos »

Quote:
K moji mt das za prebrat o medicinski uporabi ti bo zabila: A mas ksno od teh bolezni? Nimas, zato ne rabs kadit.

pa rec da jemlješ preventivno
gosvald

Odgovor Napisal/-a gosvald »

Fotr je gojil ko je bil v gimnaziji.
Mat je vesela ker se zanimam za rastline vglavnem še babi mi zaliva rože če me ni doma.

Aja drugače pa je cilj do uspeha, če si nabavite eno ptičjo hrano in rečete doma da je to industrijska + še natisneš jim kakšen vir oz. gradivo o industrijski konoplji.

lp
Odgovori