Eksorcizem, pijavke in psihični vampirizem

Debate o vsem, peskovnik.
klen

Re: Eksorcizem, pijavke in psihični vampirizem

Odgovor Napisal/-a klen »

Quote:
Lepo si to napisaw;)
Drugače pa niti js ne vrjamem kej dosti na te stvari...

Agree!
Naj še enkrat povem: bullcrap.
To je vse človeški psihi, na isti način so se rodila verovanja (bilokatera) in to nima nič veze z krajo energij in podobnimi neumnostmi. Mogoče sem samo pesimističen, ampak razmišljam z lastno glavo in ne to, kar mi skušajo vcepljat drugi.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Baphomet

Odgovor Napisal/-a Baphomet »

ah no,ko si pa kravi pod repom.

<baphomet>
the walley of sylvania
sloskank

Odgovor Napisal/-a sloskank »

Quote:
Quote:
Lepo si to napisaw;)
Drugače pa niti js ne vrjamem kej dosti na te stvari...

Agree!
Naj še enkrat povem: bullcrap.
To je vse človeški psihi, na isti način so se rodila verovanja (bilokatera) in to nima nič veze z krajo energij in podobnimi neumnostmi. Mogoče sem samo pesimističen, ampak razmišljam z lastno glavo in ne to, kar mi skušajo vcepljat drugi.

hmm.. čisto možno. ma vseeno..veš kako močna je človeška podzavest?

hočem rečt da če je res ali ne, deluje velikorat - zaradi placebo efekta.
weedindeed

klen

Se strinjam. Jaz pa pravim tudi, da se je evolucija s kemičnimi in fizičnimi procesi igrala. Če si je nekdo v glavo zabil, da je v resnici opica, bo to držalo, pa ga noben psihiater ne bo odvrnil od tega
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

Človek ni samo telo, in čeprav imam občutek, da je naš edini pomen na tem svetu ta, da se razmnožujemo sm še vedno mnenja, da je neki več.
Enjoy what is natural
sopor

Odgovor Napisal/-a sopor »

Osebno dopuščam možnost, da je vse kar je "paranormalnega" le v glavi. Vendar pa še vedno mora biti nekaj na tem.

Če vzamemo za primer uroke. Moč uroka sem že izkusil na lastni koži. Torej verjamem, da deluje. Kako bi sicer prišlo do efekta, če tarča ne ve, da je bil urok izstreljen?

Človek ima veliko zmožnosti, ki se jih še ne zaveda. Ne more jih uporabljati, ker ne verjame v njih. Nekoč je bila tudi strela nekaj nadnaravnega, danes pa vsi vemo kako nastane in kaj je.

Zato ne bi mogel reči, da so vse religije, vere in podobno bullshit. Večina ver (osebno raje uporabljam izraz tradicija) skuša spoznati in nadzorovati človekove potencialne zmogljivosti. Tako za budiste kot za šamane je npr. astralno potovanje nekaj povsem običajnega, medtem ko je za zahodni svet to le bujna domišljija ali celo znak duševne bolezni.

Sicer pa so take teme obsojene na teoretiziranje, ker absolutne resnice itak ne moremo (nočemo?) spoznati.
LOAD BONGS, NOT GUNS
Carlos_Mencia

Odgovor Napisal/-a Carlos_Mencia »

jas bi tudi pripomnil, da se ni za šalit s temi stvarmi. to so resne zadeve, ki imajo lahko zelo hude negativne posledice.

predmeti ki letijo po luftu in se razbijajo ob stene (to so mile oblike btw), niso in ne morejo biti plod človeške domišljije oz psihe, sploh če moraš vseskup lastotočno pospraviti. obsedenost je resnična stvar. uroki delujejo, tudi jas sem nažalost (ali pa na srečo?) to izkusil.
klen

Ok, sm že gledal take zadeve po tv-ju itd. in verjamem, da je nekaj na tem; ne sicer v smislu duhov ali vraž, ampak kot pravim, vse je v psihi (večina si nas ne zna niti predstavljat, kaj vse je zmožna človekova podzavest, kaj šele zavest, če prejšno obvladamo)...sm dokler se mi duh ne prikaže pred faco, al kaj podobnega, temu ne mislim verjet. Če bom pa že hotel dosegat posebna stanja, si ga bom pa pržgal..če pa to ne bo pomagalo, je pa še veliko drog na svetu
skalman

Odgovor Napisal/-a skalman »

sopos in carlos: no dejta kej več o teh urokih povedat, ki so vaju doleteli

jaz v te reči ne verjamem. namreč js delujem po sistemu: ne verjamem, dokler ne vidim.
left konoplja.org on 27.7.2007
messino

Odgovor Napisal/-a messino »

... hahhaha, vse to je en velik BULLCRAP, nobenih vampirjev ni, niti duhov, kamoli urokov. Vse to so le blodnje v glavah zblojencev, ponavadi brezposelnih, brezdelnih samovšečnih lenuhov, oz. psihiatričnih bolnikov z klinično dokazljivo diagnozo. Žal ne odkrito, oz. prepozno.
Oj, tega ni.
... ker če bi blo, bi nas že davno hudič vzel, ali če še poenostavim, bi že, z vso trenutno tehnologijo, bolj dokazali te stvari. Ljudje, na svetu nas je pet milijard in če bi ta bulšit magijski deloval, bi ti že dolgo javno vladali svetu. ...pa ne mi zdaj rečt da so WTO satanisti, al pa kaki NWO...
Dovolj nam je dal Bog POKVARJENOSTI in HUDOBIJE, in izprijenosti v nas samih, boženedaj!, da bi še magija ipd. delovalo.
Eksorcizem hahhaha ....
Cerkev, vse!, že 2000 let nateguje ljudi,... ampak jih mora! Razumite, oj folk, če nebi blo cerkva-verskih skupnosti ne bi bilo nobenih norm, nobenih moralnih zakonov, nobenih vrednosti. Bil bi kaos, in posledično tudi manjši slabši razvoj. Na nekaj moraš nekoga palit, drugač ni nič. Vedno, tud pri vojnah.
...ma kaki uroki, če se ti nekaj slabega zgodi, al pa dobrega, to še ni nikak urok. Vse je odvisno od Tebe samega in noben other fuker ti ne more nič.
Ne obstaja niti usoda, niti horoskop niti nič takega, vse to je bullshit!
Vse kar se dogaja na svetu je posledica nekega čist naravnega?, pač našega, razvoja, ki bi pa lahko bil, tudi povsem drugačen.
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Odgovori