Organizacije in uradi za konopljo

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Stari uporabnik #30

Organizacije in uradi za konopljo

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #30 »

Ali poznete kakšne ustanove ali organizacije poleg Konoplja.org ki se ukvarjajo s problematiko konoplje?
Stari uporabnik #12

Re: Organizacije in uradi za konopljo

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #12 »

Problematika konoplje....hmmmmmmm MNZ ------------------I'm not bigger than life ;)
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Problematika konoplje se skriva v konzervativnosti slovencev. O MNZ raje sploh ne bi govoril, saj so pripadniki taksni kot dobro trenirani psi... ne razmisljajo, saj so jim z temeljitim treningom izbili iz glave se tisto malo cloveskega kar so imeli (primer: Bezigrajska policijska postaja (BTW, pred nekaj leti je naravnost pred vhodom rasel grmicek 8D))Pa se majhen pripetljaj... zaradi podaje jointa, so me pred letom zvlekli na sodisce, kjer je tozilec v svojem zanosu pametno ugotovil, da je trava se posebaj nevarna ker povzroca "flashbacke", medtem ko sta t.i. clana porote pametno kimala z glavami!Provincialni primitivizem slovencev je prav legendaren in mislim, da malo ven iz mest, sonce se kar krozi okrog zemlje, ki v svoji ploscatosti bruha po svojem gomazecem prebivalstvu! Vsekakor pa vsa cast provinicialnim "serifom", v Ljubljani, so mi MNZjevci ze nekajkrat gladko spregledali za joint ali dva trave, medtem, ko so me v neki malo vecji vasici, v dveh tednih dobili 2x in se vsakic obnasali, kot da so razkrili novo vejo gorenjske heroinske naveze (btw v enem primeru, sem imel sabo 1.5 litra bhanga, ki ga je modri uniformiranec inteligentno krstil za hasevo olje!Kar pa se tice aktivizma, predlagam naslednje... vsak, ki si to lahko privosci, naj kupi vreco, dve, tri... konopljinih semen (industrijske) in jih spomladi zaseje po svojem domacem kraju, na, z koso, cim tezje dostopne lokacije (grmovja, travniki pred policijskimi postajami,...)Z dovolj obsezno akcijo sejanja, bi bilo v nekaj letih trave prevec a pokositi (saj poznas rek, raste kot konoplja), birokrati, pa najverjetneje tudi ne bodo zalivali mest z pesticidi Lep pozdrav
Stari uporabnik #226

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #226 »

ne
Stari uporabnik #261

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #261 »

Ja tej slovenski kopsi so čist v kurcu...mene so glih včeraj dobili...frendu so zasegli za joint...na srečo so nas spustili travo pa fuknli v kanal...s tvojo idejo o industrijski konoplji se pa ne strinjam saj bi s tem onemogočli pridelavo "sensimille"...vrhov brez semen...P.S...a ma kdo izkušnje z kloniranjem sadik (delanjem potaknjencev)??
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Mene, sestro pa frendico s tipom so glih učeri kapsi dobil. Še bol so debilni kokr sem mislna. Zdej bom mela pa še frke doma.Lah bi dobil vsaj osnovno izobrazbo o ganji in nehal delat tazga cirkusa če kdo pokadi en joint.
Stari uporabnik #300

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #300 »

jaz nevem
Stari uporabnik #192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #192 »

Cloniranje.Sicernisemnevemkolktestov - sam presledk mi ne delaSicer nisem ne vem kolk testov, Sam k ti rastlina zrase do ne vem 4-5 noda hmm tarvejka ene 2 odrezes pa das u en prah za u...korenine ne znam posklanjat al kaj ze morem nardit. Posadis fajn zalije tretiras rastlino kuks da bi jo presadu transplant sok sam je ta sok se dost veci.Sicer tazmislam, da je to iber dobra zadeva za preprecevanje moske populacije, sam ne vem ce bi to delov uzunej ouzdoor K recmo da bi imu rastlino k ji reces mama vseh pod taknjencev - ce je mama ona pol so vsi podtaknjenci one those we like u bistvu love sam blabla bla ne vem ce b i mulcu znesl k ma pomoje u glav da je ze dva mesca nek rasu pol pa da ga mulca maja ven posadis mislm, da bo prezgodej zacel delat vrsake in se ne bo ujemal z naranmu sajenjem Na podla gi te domneve sem nehov testirat cloniranje in se odlocilza rocno iztrebljanje moskih rastlin.
Stari uporabnik #343

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #343 »

ali je konopla problematika...mislim da ne heroin bi morali smatrati pod "problematiko"...
Stari uporabnik #335

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #335 »

'Kar pa se tice aktivizma, predlagam naslednje... vsak, ki si to lahko privosci, naj kupi vreco, dve, tri... konopljinih semen'to je kr ok ideja, mogoče je res mal težave v tistem da bodo potem vse rože osemenjene, ampak kako pa rastejo rože tam kjer rastejo naravno (indija, afrika ...)? točno tako. pomešane. in delajo k p.tko da če ima kdo kaj semen dom kar v zemljo z njimi. bo že bog naredu da bodo rože močne. jest bi clo treku da jih kr zdele začet metat v zemljo.xe xe xe
Odgovori