kipsi !!!

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #242

kipsi !!!

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #242 »

a je kje kdo ki do ga copsi že ustavil (ko je vozu zadet) in so ga spustli oz. je imel s kapsi kdo že "dobre" izkušnje kar se tega tiče?10x, lp
Stari uporabnik #96

Re: kipsi !!!

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #96 »

Ja jest sm meu tut dobre iskušnje z njimi! Enkrat smo pred AG izgubil dalinca za alarm, če pa si s klučem zaklenu, se je pa avtomatsko vklopu(skupaj z blokado motorja seveda), tko da je mogu bit en vedno pr avtu. In jest, zviznjena glava, se odpeljem nazaj tja, k smo prej se mal pil, če je dalinc tam slučajno. Pa uletita dva krimiča, pa valda dokumente pa čigav je avto. Tuki je nastopu ze prvi problem...k sploh nisem vedu čigav je avto. Da sm mu razložu da je od prjatlove mame tipa se mi je ene 25krat jezik umes zafclov. Pol pa me vprasa ce mam kej pr seb, jest pa valjda, da mam dnar pa ključe pr seb(ne vem na kaj je on mislu ), pa če lohka mal po avtu pogleda. Pa odpre un prdal pr sovozniku, pa vse kar je blo not je blo 9 v folijo zavitih paketkov(nas je blo pač 5) pa seveda nekaj cdjev, pa mi je sam reku, tole bomo pa zaenkrat spregledal (tut prjel al pa odpru ga ni)! Pol pa še neki tm debatiramo o tem, kako se vsako uro menjamo, da ne najebem sam jest...in lahko noč pa previdno vožnjo mi na konc prbije! Tko da, svaka jima čast...face sta bla.Ena mojih lepših izkušenj s smrkci.
Stari uporabnik #161

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #161 »

Mene so enkrat ustavl 1 mesec po tistem, ko so me dobil pri dahanju kepi isti ko pa so me tej mel na policiji. Prvo je uprasal, ce sem kaj pila, pol je pa pogledu priimek u vozniški pa me uprašo, če sem kadila travo. U bistvo bi me lihk zajebu, ker bi itak še mela THC u krvi, sam me je spusto. Me je pa zdej ful strah ko vozim, kar je pa skor vedno.Sploh nisem vedla, da to tud uprašajo kdaj..LP
Stari uporabnik #226

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #226 »

Ja enkrat so frenda ustavl kepi, 4 so bli v avto vsi čist počeni pa jih je mislu kep že spustut pa je pol zagledu na sprednji šipi rizzle pa ga je pelov scat in so mu pol vozniško vzel, kazen pa nevem kakšno je plaču.
Stari uporabnik #169

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #169 »

Mi smo bli pa na nasem prvem partiju (Kamnik, 7.4.lani; Umek & consumerji) in smo sli vmes ven iz hale pac mal se skulirat pa enga navit pa mal speeda itd.... Se lepo vsedemo in zacne frend navijat, pred nami tko ene 20m stran pa avto s prizganimi lucmi...in mi una: the best se vidl bomo navijat k je svetlo... Vids cez 5 min se avto prpele do nas...ven stopta dva modela...KRIMICA...; ja fantje kaj pa mate to in gor in dol, pol so nas se pregledal u nulo ampak nc najdl razn trave...ki jo je stresu stran in reku: No fantje in dekleta...da se to ne bo vec ponovil... Mi pa valda se polni robe sam nazaj plesat...
Odgovori