OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
Zadnja Outdoor biljka je padla danes...
Dopoldan še na sončku...
+
Dopoldan še na sončku...
+
banda je back in med
Res lepo videt še kakšno bilko zunaj...
Sam je pa morala vsa banda pridet sekat to bilko...
Lep pozdrav
Sam je pa morala vsa banda pridet sekat to bilko...
Lep pozdrav
Morda bo izgledalo neumno vprašanje ampak vseeno vprašam:
nekje sem zasledil da na večji nadmorski višini kot je bila več kristalov producira ker je bližje soncu...
ker sem opazu ,na vrhu iz zelo večje nadmorske višine dosti več kristalov kot pa pri naših tukaj obalnih...pa ista sorta...tudi drugačno stil...no prepuščam vam!!!upam da mi boste kaj znali odgovoriti...
nekje sem zasledil da na večji nadmorski višini kot je bila več kristalov producira ker je bližje soncu...
ker sem opazu ,na vrhu iz zelo večje nadmorske višine dosti več kristalov kot pa pri naših tukaj obalnih...pa ista sorta...tudi drugačno stil...no prepuščam vam!!!upam da mi boste kaj znali odgovoriti...
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
pomoje bolj ne kot pa ja,drugace pa se bo lahko pocasi zaprl outdoor 07, da se odpre 08
zakaj bi se 08 že odpru? sej še ni sezona
Res, ni sezona. Priprave so pa že v teku
prov mas pazipes...kopanje luken..u powno .
lp, jažo
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
jaz bom zkodaj spomladi to delal.
je kakšen dober argument, da bi to pripravil že sedaj?
je kakšen dober argument, da bi to pripravil že sedaj?
Quote:
tud sam sem že bral te teorije o večji koncentraciji kristalčkov. po logiki bi zadeva morala delovat, višja nadmorska, več uv žarkov, več kristalčkov. sam sem mel že rože na 1500-1600, nisem pa mel kontrolnih rastlin v dolini (kloni iste mame alpa vsaj ista sorta), da bi naredu primerjavo. so pa 'gorske rože' hudo sekale.
tud sam sem že bral te teorije o večji koncentraciji kristalčkov. po logiki bi zadeva morala delovat, višja nadmorska, več uv žarkov, več kristalčkov. sam sem mel že rože na 1500-1600, nisem pa mel kontrolnih rastlin v dolini (kloni iste mame alpa vsaj ista sorta), da bi naredu primerjavo. so pa 'gorske rože' hudo sekale.