krimiči

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #494

krimiči

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #494 »

Zanima me kakšne so vaše izkušnje z policaji, ko so vas dobili z dofo.
Stari uporabnik #415

Re: krimiči

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #415 »

ja k so mene dobil so se na nas drl, pol so nas zaprl v sobo za zaslisanje velikosti ene 5 kvadratnih metrov in nas notr pustil eno uro gnit, niso me pustil na wc, k sem pa kao sodeloval z njimi so se pa nehal dret na nas. sam itak so me na koncu nategnil tko da s kapsi najbols ce si tih ker ti ni treba nicesar povedat. beda je, ker jaz tega nisem prej vedu . aja, majo razne scene, ko ti grozijo kasno kazn ti bojo dal, ce ne bos povedal kaj se je dogajal pa tko. fizicno z mano niso operirali.
Stari uporabnik #395

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #395 »

To je pa čist od vas odvisno kolk se pazite lp RESPECT
Stari uporabnik #464

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

jest sm mel hudo pizdarijo. oz. jo se mam. mane so skesil k sm pohal se z dvema fazanoma pol pa jest sm krimica vidu (itak jih spoznas na 5km) pa sm mel za zbe pa sm pac fuknu prec. en od unih je pa kao spravu u zep. valda so ga skesil in pokazal je name s prstom kao on mi je dal!!! no ja. sledila je telesna preiskava(nag) pol pa zaslisanje kao kkok sm zdilu itd. skoz sm pa trdu oz. pravu resnico, namrec da mu jez sploh nism zdlu! pa nc. kao spustil so me. pol pa zvem iz casopisov!! de je proti meni vlozena kazenska ovadba. no ja gadno. ampak neki bomo ze. torej pazite se! se posebno pa ce ste polnoletni, ker zavajanje mladoletnikov je hudo(1 do 10 let) oz. cca 3leta pogojno. torej gadno. drgac pa if we unite our smokes as one, we won't be seen
Stari uporabnik #513

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #513 »

Ej, jaz mam pa s copsi kar dobre izkušnje. Smo nek v naravi taboril, ko smo cel dan plezal in sta prisla dva copsa. Najdla sta has. Rekla sta sam, da smo kao jaki športniki in sta šla. Niti popisala nas nista!Ajde.
Stari uporabnik #575

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #575 »

Sej se da vse zmenit samo vazen je odnos ki gas imas do plavcev. Ce se bos ze v zacetku drl nemoj po glavi druze plavi ne bo dobro.Saj pa tud sami dahajo a ne!
Odgovori