tiskovna konferenca
-
Stari uporabnik #464
tiskovna konferenca
zanima me ce je kdo mogoce bral pred kakimi tremi dnevi(bilo je v novicah, gorenjskem glasu, pa zih se kje). skratka naslov seveda najvecji DROGE V KRANJU! pol pa tekst : pri enmu so dobil kao par vrsakov, pri petih zvit joint,... skratka nista! ja zej pa sprasujem to: kdo je zblojen: policaji, k pr petih(5) jointih sklicejo tiskovno konferenco; novinarji, k pisejo o tem k de bi blo ne vem kaj(ce bi vsaj blo ) o kaksnem šuštarju,.. (tega je na tone) pa molcijo, ali pa smo najbolj zblojeni mi, ki to beremo in se vec to celo toleriramo!!!!!idioti!najboljse zdravilo za agresijo, jezo in se miljon stvari je(ugante) ajde
-
Stari uporabnik #488
Re: tiskovna konferenca
Treba bi blo pocas zakonodajo u izi spremenit, k po veljavnih zakonih smo/so vsi k majo kakrsenkoli opravek s travo kriminalci. Mogl bi narest tko, k bojo zdej na Dunaju, k so al bojo dekrimininaliziral uzivanje konoplje, al pa se bols tko k v Omstru...pa bi z davki na ganjo takoj zapolnili proracunsko luknjo.Kar se pa medijev tice, so vedno polni zgodb o "hudih" dilerjih, pri katerih so nasli en zavojcek za 2g in se enega za nadaljno prodajo al pa kej.
-
Stari uporabnik #464
debili so vsi ni kej. sej zakva pa kapsi poznajo vse place? zato k pohajo tut oni. mi je reku kaps k me je zaslisvou kao pazte ke pusite pol pa mi je povedou kao za en plac tko je to. đola na dan? tezave stran
-
Stari uporabnik #415
tudi jaz sem bil presenecen. ko so me dobili, so rekli, da vsak teden dobijo ene 3 s tako kolicino (10g), v casopis so dal pa to sranje..veste se ena scena. istega kapsa k me je povrebal sem srecal tocno tisti petek, ko je akcija potekala. vprasal sem ga, ce me je kazensko ovadil zaradi preprodaje (tako sem slisal od razrednicarke.. spet ene cudne scene ). Pravi, da ja. Potem ga vprasam, ce se mu res zdim preprodajalec, pa pravi: veste, zdele nisem v sluzbi, pridite na policijo ce imate kaj za povedat..ok. razmisljam, kateri kaps bi s svojim kolegom, isto policajem, ob 1.00 ponoci taval po mestu in oprezal za sumljivimi mesti? beda pac. kdo je bedn? kaj pa vem, mogoce so policijski ministri in ti nadrejeni ostro naperjeni proti drogam, tako da zahtevajo, da se pisejo take bedarije, kot da gre za najhujse vrste zlo.
-
Stari uporabnik #357
Ja, ta članek je bil v DELU. Sem si ga izrezal, ker je res legendaren. Jutr poskeniram z enmu OCR programčičam, pa bo vse dobesedno, da si boste vsi lahk ogledal.
-
Stari uporabnik #229
jz bm sm reku to vse skp pr ns z ganjo in kopsi je en velk DREK pizda ej komi cakam da EU legalizira kar je velka moznost ze zarad ekonomskih vidikov pol bojo tud pr ns ce hocjo al nocjo nasi kronzli v parlamentu keep on ------------------U CAN'T change the world, but U CAN change yourself