OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
mal si sfalo temo pa jebesh. Js mam zele eno rožco zuni k sm jo dau vn že pred kakim mescom ko je bla na 1 mescu vegetiranja... pač šli smo na dopust pa nism meu kej z njo. pa sm biu pred 1 tednom pa je še ok... mal so se posusil spodni listi drgač pa je v kr dobrem stanju če računam da je bla pod snegom
i am invisible!
ja vem d sm sfalu temo sam nism vedu kam nej napišem
se mi je pa zdej dobr d vam povem če slučajn niste vedl
se mi je pa zdej dobr d vam povem če slučajn niste vedl
vitamins...T,H,C
Stravo.
Zanima me za tiste ki gnojite svoje luknje za kakrsnikolimi iztrebki, kolk date na luknjo tega gnoja? Jaz mam konjski gnoj in me zanima kolko ga naj dam na pribl. 50l luknjo?
Zanima me za tiste ki gnojite svoje luknje za kakrsnikolimi iztrebki, kolk date na luknjo tega gnoja? Jaz mam konjski gnoj in me zanima kolko ga naj dam na pribl. 50l luknjo?
hm newem jest zmešam zemljo s kompostom v razmerju 70:30
potem dodam še malo peska kar zagotovi boljši pretok vode...
moraš se pozanimati kok hitr se konjski gnoj raztaplja z vodo kar je ful pomembn sej lahko rastlina vsrkava samo določeno količino hranilnih snovi naenkrat in jo pretiravanje z gnojenjem večinoma zažge... za kompost osebno vem da se raztaplja približno enako hitro kakor lahko rastlina vsrka tko da s tem nimam problemov.
LP
potem dodam še malo peska kar zagotovi boljši pretok vode...
moraš se pozanimati kok hitr se konjski gnoj raztaplja z vodo kar je ful pomembn sej lahko rastlina vsrkava samo določeno količino hranilnih snovi naenkrat in jo pretiravanje z gnojenjem večinoma zažge... za kompost osebno vem da se raztaplja približno enako hitro kakor lahko rastlina vsrka tko da s tem nimam problemov.
LP
Ma kdo semena od kake manjše sorte,pa če ma kdo semena od lowryder 2
http://www.semena.si/product_info.php?products_id=47&osCsid=4ajup2t0pdi21tn8pe3o4lsks1
Quote:
http://www.semena.si/product_info.php?products_id=47&osCsid=4ajup2t0pdi21tn8pe3o4lsks1
Mal zasoljena cena,a ma kdo doma pridelana semena
Mal zasoljena cena,a ma kdo doma pridelana semena
A smo tako sigurni
Folk na obali že meče ven pa tako sonce je že 2 dni tlele folk šeta v kratkih rokavih.Mislim da bo kr obala mela letos največje nebotičnike.
XyZ
Re: OUTD00R 08 [Re: HeCtOr]
#525848 - 30/03/2008 16:34 Edit Reply Quote Quick Reply
evo že drugo rundico mam za sabo... če jih zdaj več ne dobi sneg, bom na koncu nedvomno imel največje Afghani bilke v naši mali državici
lp fantje & happy growing
--------------------
Cannabis~Researcher
Folk na obali že meče ven pa tako sonce je že 2 dni tlele folk šeta v kratkih rokavih.Mislim da bo kr obala mela letos največje nebotičnike.
XyZ
Re: OUTD00R 08 [Re: HeCtOr]
#525848 - 30/03/2008 16:34 Edit Reply Quote Quick Reply
evo že drugo rundico mam za sabo... če jih zdaj več ne dobi sneg, bom na koncu nedvomno imel največje Afghani bilke v naši mali državici
lp fantje & happy growing
--------------------
Cannabis~Researcher
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Dal kaliti 18 semen.
10 Easi sativa 9 jih je zunaj.
4 Himalaya Gold 3 so zunaj.
2 The Church 2 zunaj.
2 Big Bang 1 vzklilo 1 ne, iz enega semena dve roži pogledali ??.
18 semen 16 rožic. Sem kar zadovoljen.
Zdajle grejo v večje lončke.
10 Easi sativa 9 jih je zunaj.
4 Himalaya Gold 3 so zunaj.
2 The Church 2 zunaj.
2 Big Bang 1 vzklilo 1 ne, iz enega semena dve roži pogledali ??.
18 semen 16 rožic. Sem kar zadovoljen.
Zdajle grejo v večje lončke.
Spoznavanje narave in družbe (SND)
-
masterblaster
GF-Lepo lepo..18 od 16
Jaz sem imel lani isti primer..enojajčna dvojčka,samo mi ni šlo u račun kako sta iz istega semena ratala ena babnca in en fantič-mogoče sem se zafrknu ko sem jih označeval
xyz-si pa moooočnooo zeliš da boš pobral nagrado v novem forumu..ne?za najboljšo sliko mislim
sicer si nisi prečikiru accuweather,ker drgač ne bi prehitevu(napovedujejo sneg čez par dni)
rasta,pri vam ga ne bo,samo v Celjskem' pa ne bi devu roke u ogenj
Jaz bom dal ven Maja,in se grem stavt da bom imel na konc večje kot xyz
Jaz sem imel lani isti primer..enojajčna dvojčka,samo mi ni šlo u račun kako sta iz istega semena ratala ena babnca in en fantič-mogoče sem se zafrknu ko sem jih označeval
xyz-si pa moooočnooo zeliš da boš pobral nagrado v novem forumu..ne?za najboljšo sliko mislim
sicer si nisi prečikiru accuweather,ker drgač ne bi prehitevu(napovedujejo sneg čez par dni)
rasta,pri vam ga ne bo,samo v Celjskem' pa ne bi devu roke u ogenj
Jaz bom dal ven Maja,in se grem stavt da bom imel na konc večje kot xyz