kranj pozor

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #464

kranj pozor

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

v kranju sem opazil pred policijsko postajo dva nova avtomobila, ki po vsej verjetnosti sodita med kriminalisticni vozni park. en je rdec citroen, en pa temno moder suzuki karavan. registracij ne vem, ker sm se mimo peljal s kolesom in se mi ni dal si jih zapomnt. samo pozor!ajd bloodyp.s. nema bolje medicine, nego đole fine
Stari uporabnik #457

Re: kranj pozor

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #457 »

Sej lahko pogledaš na armaturo, če je kaj modificirana (radijska postaja, vpetje za radar, lizika v predalu vrat etc.)
Stari uporabnik #595

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #595 »

quote:Originally posted by Blazz:Sej lahko pogledaš na armaturo... Ma tip ni mel casa. Se mu he mudil na , al je pa sel z njega .Drugic pa tak oglas dej na Radio Fantasy. OK. Po pravici, kulk vas pise zadetih , pa ne od al pa (btw: tale S je popravljen) tlele gor?Men je fulj kulj. Kr cepas od smeha ------------------rgrds,PaNTer
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

quote:Originally posted by Blazz:Sej lahko pogledaš na armaturo, če je kaj modificirana (radijska postaja, vpetje za radar, lizika v predalu vrat etc.) ubistvu kr dobr znajo skrit, niso vec tko stjupid.. za suzukija sem zihr, da je polcajski, pol je pa še fiat brava, pozabu sem ze kaksne barve.. k vem k so FOAFA z njo skesil..
Stari uporabnik #357

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #357 »

V Kranju so krimici itak cist popizdil. Pred casom so dobil nove okrepitve... tako v vozilih kot v osebju. Baje se zdej ze s pickam na motorjih furajo pa gnojijo....beda.
Stari uporabnik #457

Ja, spet mediji, pa Lukna, pa Planina, pa treba bo pokazat da se neki dela, da ne bo kak inšpektor nenadoma brez službe etc. Pol pa uporabnike hvatajo, ker je pač risk free.A kdo ve čigav je tist srebrn BMW 325ix (tastara oblika 4wd) k je staln pred polcijo parkiran?
Stari uporabnik #457

Aja, kdo pisse zadet: mensezdi da je Dussan stalno na necem, al sn pa blond pa ne stekam njegovih postov. Sej je kul, sam ne razumem glih vseh flash-ov k jih spusti
Stari uporabnik #289

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #289 »

quote:Originally posted by Blazz:Aja, kdo pisse zadet: mensezdi da je Dussan stalno na necem, al sn pa blond pa ne stekam njegovih postov. Sej je kul, sam ne razumem glih vseh flash-ov k jih spusti Some things just aren't meant to be understood.Že drugič. Damn.
Odgovori