OUTDOOR 2008
Re: OUTDOOR 2008
Pa kaj tako paniko zganjate, joj. Predstavljaj si, kako bi ti z razdalje 1000m (plus minus 500m) vidu 10cm velik lonček in še sploh kaj je notri. Poleg tega, da je okoli vs zeleno.
Hude so tut one storije, da se da konopljo izsledit s pomočjo infrardeče kamere. Seveda se jo da posnet, vendar zraven posmae tut vse osatlo zelenje, torej ni poante. Roža je roža, še zmeri je zelena
Hude so tut one storije, da se da konopljo izsledit s pomočjo infrardeče kamere. Seveda se jo da posnet, vendar zraven posmae tut vse osatlo zelenje, torej ni poante. Roža je roža, še zmeri je zelena
se je že komu zgodlo da mu je posmodlo sonce liste da so taki beli??
meni so gratali neki beli eni pa nevem kaj naj zaj naredim
meni so gratali neki beli eni pa nevem kaj naj zaj naredim
aha in tebe naj bi poslušal k pravš da gre 1000m visoko? Čist mogoče se pelje 50m nad drevesi, saj tak občutek mam js ko tle okol krožjo
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
-
JustLegalizeIT
danes sem dobil 5 semenk joints doctor lowryder #2..te autoflowering..sem jih takoj dal kalit tak da zaj počakam pa bi rad zunaj si jih posadil..sem bral na eni spletni strani da jih eni ka sredi poletja..kaj priporočate?
piss
piss
Quote:
LP gverila
Nekej me skrbi u današnjih časih imam zunaj 20x po 5cm bilke. Problem je da so posajeni v 5L rjave lonce pa me skrbi da jih bodo vidl s helijem, kako je kej s tem po posameznih regijah kje kolk gledajo kako na delč vidjo, mau o tem. nism nikjer najdu teme...
Ja znajd se mal, ne sadit v ravnih vrstah, razdel jih mal med grmičevjem, pa lonce z litjem pa vejami oblož pa je...
Quote:
danes sem dobil 5 semenk joints doctor lowryder #2..te autoflowering..sem jih takoj dal kalit tak da zaj počakam pa bi rad zunaj si jih posadil..sem bral na eni spletni strani da jih eni ka sredi poletja..kaj priporočate?
piss
Mej jih notr dva tedna da pokažejo spol, tipe zmeč stran, pa samo bejbe vn valda ne boš lukenj za tipe delu
LP gverila
Nekej me skrbi u današnjih časih imam zunaj 20x po 5cm bilke. Problem je da so posajeni v 5L rjave lonce pa me skrbi da jih bodo vidl s helijem, kako je kej s tem po posameznih regijah kje kolk gledajo kako na delč vidjo, mau o tem. nism nikjer najdu teme...
Ja znajd se mal, ne sadit v ravnih vrstah, razdel jih mal med grmičevjem, pa lonce z litjem pa vejami oblož pa je...
Quote:
piss
Mej jih notr dva tedna da pokažejo spol, tipe zmeč stran, pa samo bejbe vn valda ne boš lukenj za tipe delu
Growing is legal. Don´t believe the cops...
dober večer! glih sm prsu iz placa kjer sem presadil 6 rožic vrste early skunk, so pa še full majhne in me mal skrbi če bojo preživele, so v 3tjem štuku vlke tam nek 6cm ne vem no mal me skrbi.kwa pravte sm jih dal prehitr vn?morm pa rečt d je presajanje v temi polno adrenalina
vitamins...T,H,C
-
Gost
Zdravo!
Ravno 5 dni nazaj sem dal rožice v naravo,zdaj pa vremenarji pravijo,da bo 3 dni dež(plohe) in še veter zraven. Bo to zelo škodilo biljki? Bo preživela?
Ravno 5 dni nazaj sem dal rožice v naravo,zdaj pa vremenarji pravijo,da bo 3 dni dež(plohe) in še veter zraven. Bo to zelo škodilo biljki? Bo preživela?
-
ganja_farmer
alexio8888 a zgleda da smo tukaj jasnovidci? daj prvo sebe prašaj takšna vprašanja. Vse je odvisno od moči ploh in vetrov. Pri konoplji rabiš potrpljenje. Tudi indoor rabiš saj 2 mesca čakat da boš kadil. A če ti jst zdaj rečem da ne bodo preživele, jih boš šel skopat pa nazaj v hišo dat al kaj:)? Drugače se pa jst veselim tega deževja, da bo mal zalilo, saj konkretnega dežja v naših koncih ni bilo že 10 dni. ali pa še malo več! Drugače pa narava vsako leto terja svoje davke, pri enih več pri drugih pa manj.
lp
lp
Osebna fotogalerija
Js isto, bi kr blo dobr ene 2 dni dezja,kr pr nam isto ze ni blo dezja kr lep cas...
fLaShAtTaCk [* Let`s GO teKKnO!! *]
Hahhahaha, ta je pa dobra.
Glede na to, da je že kar sušno , bo ta topel dež zelo koristil tvojim rožicam. Šele zdaj boš opazil razliko, kakšne 2-3 dni po dežju.
Jaz bi najraje videl, da bi bilo tako vreme še kakšna dva meseca. Upam, da nas take plohe večkrat presenetijo.
Glede na to, da nekateri napovedujejo slabo sezono za outdoor je za enkrat vreme idealno vsaj zadnjih 14 dni.
Ledeni možje so šli, zofka je šla mimo, mraza ne bo, ker so tele plohe od juga, za naprej, pa se lahko edino suše bojiš in dežja veseliš, razen zadnji mesec cvetenja.
Glede na to, da je že kar sušno , bo ta topel dež zelo koristil tvojim rožicam. Šele zdaj boš opazil razliko, kakšne 2-3 dni po dežju.
Jaz bi najraje videl, da bi bilo tako vreme še kakšna dva meseca. Upam, da nas take plohe večkrat presenetijo.
Glede na to, da nekateri napovedujejo slabo sezono za outdoor je za enkrat vreme idealno vsaj zadnjih 14 dni.
Ledeni možje so šli, zofka je šla mimo, mraza ne bo, ker so tele plohe od juga, za naprej, pa se lahko edino suše bojiš in dežja veseliš, razen zadnji mesec cvetenja.
Spoznavanje narave in družbe (SND)