a je res ganja lahko nevarna?
-
Stari uporabnik #342
Re: a je res ganja lahko nevarna?
jz tud mislm, da so blackouti, vrocinski soki in podobne stvari posledica ze prej slabega stanja telesa + ganja....ker se to zmer zgodi po prvem jointu in nikol po 10em jointu oz. kjerkol je ze meja.Ista fora je ce prej ful spijes pa pol enga skadis, k te totalno odbije......ce pa sprot pijes in kadis si pa skoz u prijetnem stanju.
-
Stari uporabnik #238
nekdo omenja nekaj z obrazom. Ja oni kolega je direkt na gobec zletel. Ves je krastast.DA pa še zmeraj tiho . Zleda da res testirajo
-
Stari uporabnik #742
Jaz poznam ful ljudi ki so padli skupaj zaradi prevelike količine thc. Baje je to zato ker se ti ful zniža pritisk al neki takega. Samo to ni nič kaj takega, oz. ni to nič nevarnega. Jaz sem enkrat skoraj padu skupaj. V bistvu ti zmanjka zraka, se ti stemni pred očmi in to je to. Čez par sekund si kot nov.Ena kolegica je padla skupaj na WC-ju enega Amsterdamskih coffe-shopov in ji je šef prinesu kozarec vode z žlico sladkorja. Baje da to skoraj čudežno pomaga. (po njenih izkušnjah sodeč)Aja in pred par leti, ko sem bil še srednješolec smo enega sošolca tako zapuhali, da je padu skupaj kar sredi učilnice med poukom, ko je hotu it na vece. Kako faco je naredu profesor... ------------------chase those crazy baldheads out of town
-
Stari uporabnik #805
noroglavi, man, ste pa nigri... respectz
-
Stari uporabnik #742
Aja in še ena moja kolegica je enkrat pretiravala in je šla pol na wc kjer je padla skupaj in z glavo udarla v umivalnik, tako da so jo pol mogli šivat.------------------chase those crazy baldheads out of town