GLOBALNO SEGREVANJE
-
sticky
Re: GLOBALNO SEGREVANJE
Quote:
Quote:
hahahahahah
btw zame je GW win-win situacija. če je fake.. ko ga jebe, neka
če je tr00, bomo nakonc vsi v Himalaji pure sative growal in čakal na poslednje trenutke, preden nas zalije
retardos
ah kje.. tebi je samo krivo, ko neznaš na tak način živet
Quote:
hahahahahah
btw zame je GW win-win situacija. če je fake.. ko ga jebe, neka
če je tr00, bomo nakonc vsi v Himalaji pure sative growal in čakal na poslednje trenutke, preden nas zalije
retardos
ah kje.. tebi je samo krivo, ko neznaš na tak način živet
-
masterblaster
..preveč si žene k srcu tale naš agnes,a ne stiks?
Agnes,v nobenem primeru >ali je ali ni..itak ne boš dočaku ,zato chill out bro'.Enjoy the moment ,namotaj JH i gazi breskvice dok je još æelik ...če pa politiki(in mi) brez veze mečejo € skozi okno..kdaj jih pa niso(nismo)?neka
Agnes,v nobenem primeru >ali je ali ni..itak ne boš dočaku ,zato chill out bro'.Enjoy the moment ,namotaj JH i gazi breskvice dok je još æelik ...če pa politiki(in mi) brez veze mečejo € skozi okno..kdaj jih pa niso(nismo)?neka
-
JamaicanPearl
Arctic becomes an island as ice melts
... The historic development was revealed by satellite images taken last week showing that both the north-west and north-east passages have been opened by melting ice ...
http://www.telegraph.co.uk/earth/main.jhtml?xml=/earth/2008/08/31/eaarctic131.xml
lulz
... The historic development was revealed by satellite images taken last week showing that both the north-west and north-east passages have been opened by melting ice ...
http://www.telegraph.co.uk/earth/main.jhtml?xml=/earth/2008/08/31/eaarctic131.xml
lulz
-
masterblaster
prvič letos južni tečaj ploven za vse vrste plovil..ne ledolomilke ampak za navadne lupine..11 severnih medvedov utonilo ker jim je sredi atlantika stopilo ledeno goro ki se je utrgala od 'ledene celine' 1 so rešli z helijem!?na leto se dvigne morska gladina za 0.7 mm...(ugotovitve nase:)..morski tokovi spreminjajo smer...ajajajaj same črne novice kar se zdravja zemlje tiče ..linki?google:)
če bi usej mel kak edu link v rokavu.... bi veretno ze mahal z njim okol, a ne...
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
masterblaster
hej agnes,tastar kupuje slovenske novice? sobotne..
masterblaster... če ti pojma nimaš recimo o repliciranju dna molekul ti lahko nek znanstevnik natrosi da to za njega delajo majhni škrati. guess what, ker si bolše razlage ne boš znal poiskat bodo pač škrati repliciral dna.
very simple.
very simple.
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
masterblaster
..čaki,ali je bil večer?pa še 24 sata i jutarnje tudi..neki je na tem če pol E lima iste info?
dna > GB...rdeča nit??
aja..guess na koga sem takoj pomislu ko sem prebiral cajtnge?
ja,na tebe hehe,ti boš pa na mene ko bo slovenija gostila severne medvede čez 50+ let hahaha
dna > GB...rdeča nit??
aja..guess na koga sem takoj pomislu ko sem prebiral cajtnge?
ja,na tebe hehe,ti boš pa na mene ko bo slovenija gostila severne medvede čez 50+ let hahaha
Quote:
..čaki,ali je bil večer?pa še 24 sata i jutarnje tudi..neki je na tem
Absolutno je neki na tem. Za začetek je lahko pranje tvojih možganov z politično agendo zelenih fašistov. Ja, kar poglej definicijo fašizma in primerjaj z dejanji zelenih. Do it.
..čaki,ali je bil večer?pa še 24 sata i jutarnje tudi..neki je na tem
Absolutno je neki na tem. Za začetek je lahko pranje tvojih možganov z politično agendo zelenih fašistov. Ja, kar poglej definicijo fašizma in primerjaj z dejanji zelenih. Do it.
DEATH BEFORE DISHONOR!