Navajanje na ganjo
Re: Navajanje na ganjo
kdo nas bo pa pohvalu ker ga odpeljujemo:) od alkohola in kajenja? gon nej se u kurac tale država kurčeva
Quote:
Potegneš dim v pljuča kot pri kajenju cigaretov, pa ga držiš kolkor dolgo lahko pol pa navadn vn pihneš.to je vsa umetnost.Pa bodi v kul družbi.
Več krat zapored vase vdihni da se ti pljuča napolnijo
Potegneš dim v pljuča kot pri kajenju cigaretov, pa ga držiš kolkor dolgo lahko pol pa navadn vn pihneš.to je vsa umetnost.Pa bodi v kul družbi.
Več krat zapored vase vdihni da se ti pljuča napolnijo
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Dim zadrži čim dlje, da pač več izkoristiš. Izpihni ga pa skozi usta; saj bi te skozi nos samo po nepotrebnem dražilo (če nisi kadilec)
Najbolj me jezi, ko vidim koga, ki joint kadi kot cigareto-ven pa noter. Treba je bit racionalen s surovinami.
Najbolj me jezi, ko vidim koga, ki joint kadi kot cigareto-ven pa noter. Treba je bit racionalen s surovinami.
ja sam to pa ne pomen da mora 15 sekund dim držat u seb kr pol ji bo hmal sape zmankal
joooj BIG hehe, ne odnehaš ne?
spraševat malenkosti, oprosti ker nisem bil dovolj natančen za tebe hehe
spraševat malenkosti, oprosti ker nisem bil dovolj natančen za tebe hehe
LiveSTONED
To je sam dobro pol za na morje ko se greš potaplat
Men gre tut na kurac če kdo kadi joint k čik
Men gre tut na kurac če kdo kadi joint k čik
Quote:
Zarad mene če sosed skoz okno dnar meče. Če ga ti ne moreš še ne pomeni da ga on ne sme.
Men ze zdi velik bolj debilno zadrževanje v sebi dokler ne padeš dol. Jst tko kadim da sploh vem ne da kadim. easy
Zarad mene če sosed skoz okno dnar meče. Če ga ti ne moreš še ne pomeni da ga on ne sme.
Men ze zdi velik bolj debilno zadrževanje v sebi dokler ne padeš dol. Jst tko kadim da sploh vem ne da kadim. easy
DEATH BEFORE DISHONOR!
Quote:
Quote:
Ma tebe itak joint pobere za par ur pomojem.
Quote:
Ma tebe itak joint pobere za par ur pomojem.
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
-
sticky
hja tu se pa moram strinjat z agnesom
mislim pazipes, da greš ti tako prjavt.. wtf si kadil?
racionalnost hahahahahahahaha
mislim pazipes, da greš ti tako prjavt.. wtf si kadil?
racionalnost hahahahahahahaha