ce to ne rajca:)
-
Stari uporabnik #918
ce to ne rajca:)
5xbubblegum2xNorthernLights#Big bud4xIce Kaksen komentar na izbiro ?pozdravPS: indoor 67w/sqft bio
-
Stari uporabnik #918
Re: ce to ne rajca:)
OKi, vsi tisti ki veste zakaj se gre,rasturate Drgac pa vidm da na tem forumu manjka debate o indooruna hitr:-rabs 2 prostoru,vecji za cvetenje, manjsi za reproduciranje.-vsaj eno natrijevo ali metal halidno svetilko.(prihajajo v 50W,150W,250W,400W,1000W)-potem pa neonske svetilke za prostor kjer se reproducira-mocan ventilator(vsaj 100m3/h)-manjsi ventilator tak kot ga uporablas poleti -ph meter je ful uporabna stvar, tudi konduktometer je nice-za manjso sobo cel kup gadgetov...-semena(dobri geni so vsaj 10dm po semenu)-denar: za 400W setup priblizbo 450-500DemPa se neki sm opazu, vec prostora ne pomen vec ganje!Kolicino prostora ki ga lahko uporabis je omejena z kolicino svetlobe. Lahko tud pretiravas ampak bo staf v k***u... mehak mejhni verhi, itd...ce ma kdo kako vprasanje naj se javi v forumpozdrav
-
Stari uporabnik #215
Heh, to ze vsi vemo, ce ze imas cas potem nasraje pouci o kaksni uporabni stvari npr.: kakosestaviti lampo sam (dusilke,starteji, sencila itd...), kako zvezati vse te zadevce skupaj, da stvar potem res deluje.Lp
-
Stari uporabnik #918
No ja, nism preprican da to vsi vejo...glede da je bilo vsako drugo vprasanje glede gojenja na to temo,heh.Drgac pa ce koga zanima kako je zvezan,lahko poslem sliko svojga transformatorja pa napisem kak komentar zravn.Slika pove vec kot tisoc besed... Sencilo(misls reflektor, right) lahko naredis doma, tud za to je najbols da poslem sliko svojga in pol nardis kej podobnega, sicer je pa simpl... kos pleha ki dobr odbija svetlobo je zvit tkole /""\ .Drugac je pa miljon uporabnih stvari... :kako utisat ventilatorje, kako se znebit vonja(ozon), kako zvezat strom, kako zracunas kok elektrike bos porabu, kako svetlobno izolerat prostor, kako pravilno nacrtovat vse, da potem na koncu cesa ne zmanjka.Pa dej folk, to ni tezko, res ne, ne wem zakaj v sloveniji ni vec indoor gojiteljev.Ce se bo kdo odlocu za to, sm mu prpravln pomagat...moderator: Kako lahko postam sliko v ta forum?lp
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by bobi_palcka:moderator: Kako lahko postam sliko v ta forum?sicer nisem moderator ma ... sliko postavis z [img] tagi (preberi malo UBB code in faq) ------------------PaNTer, car
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by Feedback:kako zvezati vse te zadevce skupaj, da stvar potem res delujeHALO! a niste mel tehnicnega krozka v os? Sicer pa sigurn poznas kakega stromarja. Ce pa ne mi poslji pm s konkretnim primerom, kaj bi rad, kaj imas, pa ti rade volje pojasnim kako zdruziti zicke na ustrezen nacin: na koncu pa vtic v vticnico to je moj najljubsi del ------------------PaNTer, car
-
Stari uporabnik #90
quote:Originally posted by bobi_palcka:moderator: Kako lahko postam sliko v ta forum?lpSliko postavs v [img] [/img] vmes pa vpišeš url do slik enekje na netu. Npr: http://come.to/bobi_palcka/images/moja_skuna.jpg Dej da vidmo slike tvojega pridelka!Sicer sam sem olj pristaš une varijante naravne vzgojitve u naravi ampak je blo zanimiv brat unale pripomočk ek jih rabiš. Kok more bit sele fajn delat takle kotiček.lpk
-
Stari uporabnik #261
Te pasme sjemenk so od NIrVANE iz seedsdirect.to right?Js bi rabu mal feedbackao teh sjemenkah ker so res najcenejše na trgu...jst itak klone uporabljam samo bi rad zamenjal pasme...so ze dosadle....pleez pošlji en PM!
-
Stari uporabnik #90
quote:Originally posted by bobi_palcka:5xbubblegum2xNorthernLights#Big bud4xIce Kaksen komentar na izbiro ?pozdravPS: indoor 67w/sqft bioaja drugač pa huda izbira ne
-
Stari uporabnik #238
pošlji še meni eni pm z sliko, pa da te še nekaj vpašam