Navajanje na ganjo
-
cannabismaster
Re: Navajanje na ganjo
Ni ga čez jointa ko sem nabit. Šele pol mi špila v glavi.
Quote:
Ma ne govort, d se ne da mešat. Se da tut v velikih količinah, sam mal morš bit navajen enga in druzga...
kux
... je reku tip k alkota sploh pije ne...
Ma ne govort, d se ne da mešat. Se da tut v velikih količinah, sam mal morš bit navajen enga in druzga...
kux
... je reku tip k alkota sploh pije ne...
Hoho jz pa redno mešam čeprav večkrat obžalujem. Nazadnje smo mešal na jadrnici tok da je še dodatno zibal. 2 uri nism mogel ne zaspat, ne govort, ne v luč gledat, ustat... koma skratka...
Ampak vem dabom še mešu. Neizbežno je to če je žur...
Ampak vem dabom še mešu. Neizbežno je to če je žur...
Because its Friday, u aint got no job and u aint got shit to do!!!
Jst tut mešam, mal dima, mal zraka, mal dima, mal zraka, mal dima, mal zraka.....
mi ni nikol slabo?!
mi ni nikol slabo?!
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
krastacha20
Hja, čedalje raje imam, da se ga samo pije oz. da si skadim eno baso preden grem ven in potem ne bakam, ko se ga pije, ker velikokrat samo zabedira, udari po depri in na koncu se le vsi neumno gledamo ko teleta, noben pa ne bi šel recimo zakomunicirat s kako deklino.
Vem pa, da ne bom mogel nikoli piti samo alkohola (čeprav ga imam rad), ker mi vedno paše, da se ga na koncu zatolčem še z baso.
Vem pa, da ne bom mogel nikoli piti samo alkohola (čeprav ga imam rad), ker mi vedno paše, da se ga na koncu zatolčem še z baso.
-
JamaicanPearl
jaz alkota sploh ne pijem ker mi ne pase prevec
If you want peace, prepare for war !
k si še na začetku ...po 20 letih kajenja boš rade volje zvrnu 1. flaško poleg