Smoking diaries/reports/stories

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
FlyBoy

Smoking diaries/reports/stories

Odgovor Napisal/-a FlyBoy »

Prišu sm na idejo, da bi lahko vsak kadilec naše priljubljene rastline napisal kak smoke report ko pride končno domov in se high/stoned zlekne v stol pred računalnik. Razmišlu sm da naj opiše situacijo v kateri je kadil,kolko je skadil v gjih, vrsto travce, kaj se mu mota po glavi pa za na konc še če je zadovoln z učinki travce. Škodi tut ne če se kdo, ki je pred kratkim skadil kaj spravi malo pisat o čemerkoli. Uglavnem bi nej bil topic za vse zadetke na forumu. Pa res upam da se bo topic držal nekega nivoja, torej če ste res stoned pa bi samo bluzli raje ne pisat v to temo kaj Jas zaenkrat še nimam kaj za napisat, ker sem še med treznimi zaenkrat
laibach

Re: Smoking diaries/reports/stories

Odgovor Napisal/-a laibach »

ni slaba ideja...samo meni bi blo dost bol zanimivo kake prigode brat. kake hecne stvari ko se zgodijo ko si pod dozo...ponavadi se vedno kaj najde ko se kadi
LiveSTONED
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

ta tema bo zihr laufala, ker itak vsak k pride zadet domov, se najraj vsede za računalnik in začne pisat hahahaha, men se še brat ne da kaj šele pisat
Enjoy what is natural
FlyBoy

Laibach : v tem smislu lahko to ja...

BIG: pridi domou high ne pa stoned hehe
lion

Odgovor Napisal/-a lion »

skadil sm enga zjutri v sluzbi pa enga med malco ..enga ko sm pris domov in enga ko me je obiskal prijatl,,enga za bajto s kolegico mal prj ,,,in zj lih se spet kadi heh zj se bom pa vlego pa razmislo kak fajn bo jutri cev dan fraaaj fak pa ka vse bomo delali lepega lahko noc
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
laibach

Odgovor Napisal/-a laibach »

ja BIG...zato pa maš 2000 postov
LiveSTONED
BIG

Odgovor Napisal/-a BIG »

ja v dobrih 3 letih se kr nabere
Enjoy what is natural
JamaicanPearl

Odgovor Napisal/-a JamaicanPearl »

zjutraj skadiu enga ob čaju, šeu po opravkih, prišel domou, skuhau kosilo in po kosilu se praukar kadi zvitek brainstorma

i love you mary jane.

Jp.
If you want peace, prepare for war !
FlyBoy

zjutraj vstal ob 6, šou v maribor do kolega, skadila corpsa z big bang/super silver haze, pogledala film, šla jest pol sm pa šou domou. Doma sm biu malo na kompu, pogledal prison break pol sm pa še samo zaspau od 4 pa do 8 zvečer...zdej sm še budn in sm si glih navil ekota sorte ice cream...zdej ga grem skadit pol ga bom še malo tu bluzo pol pa grem spat in se jutri ne zbudim pred 9
borut

Odgovor Napisal/-a borut »

No ja, jst bom pa pisu za včeraj k se mi ni dal zadet pisat no uglavnem zbudiu sm se zjutri okol 8h, pelu mamo na šiht,prišu domu..neki pojedu..šou na trening..po treningu enga skadiu..pol zvečer še enga pr frendu..mal playstation..okupacija hladilnika..in okol 1h zjutraj sm zaspau zzZZZZzzzzZZ
Odgovori