OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
model ... vse ti piše samo poiskat treba ... npr. google, drugače pa sorta je komot za začetnika
<3 Mary Jane !
-
herbman
lp fantje...mam eno vprašanje...glede ene sorte...kak se vam zdi Alaskan Ice...glede na to da ma genetiko White widow/haze ne more bit slaba...kak se vam zdi za letošnji outdoor...povejte svoja mnenja...
-
ganjaplanter
za tisto vrsto nevem, za letošnji outdoor se mi zdi pa super-js bom kmalu presadil ven (čez 14 dni)
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
yehe.. danes vse vsejal kar bom letos gojil je:
himalaya gold, arjan's haze#1, Neville's Haze, Hawaiian Snow, Super Silver Haze, Arjan's Strawberry Haze, White Widow in White Rino.
vse to bo šlo maja ven
himalaya gold, arjan's haze#1, Neville's Haze, Hawaiian Snow, Super Silver Haze, Arjan's Strawberry Haze, White Widow in White Rino.
vse to bo šlo maja ven
fak folk res ste nori , noči še pri nas na primorskem niso ponoči nad 10 vi bi pa kr nesli bilke ven ???
naj mi kdo razloži to logiko
naj mi kdo razloži to logiko
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
jaz jih bom imel dva meseca doma, nato maja ven kot sem napisal cheers
sej tudi če je manj kot 10 stopin zdržijo zunej kokr sm jst slišu minmalno 3-5 stopin ... zdej pa kolko je tu res nwmm bom letos probau
zdržijo že zdržijo, sam je fajn de ti tudi lepo vegetira, kar ti pa pod 10°C ne bo.
Tud pod 10 vegetira, če ne vegetira pa dela lepo korenine in eksplodira toliko hitreje ko je čas za to. Mene bolj kot 10 stopinj skrbi to, da maš zdejle še kr ogromne šanse da bo stisnu kak minus, in pol si v riti. Morda če si kje na toplem ne toliko, tule definitivno še ni čas za outdoor.
The newb is back.
ja pri nas na krasu pomojem nebi smelo bit tega problema usaj upam da ne