Weed grower - igrica
-
Stari uporabnik #238
Re: Weed grower - igrica
quote:Originally posted by Beki:Ja vse prav in dobr, sam ko hočem igro zalavfat, mi napiše da je ERROR ! "JEST BI TUT GOJIVVVV!!!!" šmrkTo je po moje nekaj s tvojim računalnikom, ker meni vse dobro laufa.
-
Stari uporabnik #1037
Beki: ne se sekirat, ker je CRAP!posadi si doma pa bos se lahko tako igral
-
Stari uporabnik #406
quote:Originally posted by speed:Beki: ne se sekirat, ker je CRAP!posadi si doma pa bos se lahko tako igral Hehe to pa jaz prav odlično vem, da je dobr, da maš doma tako "ovijalko" ------------------trance4ever
-
Stari uporabnik #36
Okej, hm...tole se like vse v real time dogaja?! Se prav da bo TRAAAAAJAAAAAL preden tista tri semena zacnejo zgledat dobr...A je kdo vzgojil tri fuul lepe, cimlepse rastlince pa slucajno naredu screen shot??? Se toplo priporocam za sliko Cimvecjo! Na mejl, seveda Sigurno kdo ma kasn screen shot huh?
-
Stari uporabnik #1013
Moje so zdej 5 dni stare ------------------PEACE & LOVE
-
Stari uporabnik #661
ce hočeš ti laqhko bilka zraste v 20 min!na računalniku spreminjaj datum,za 5 dni naprej,potem zalij,dodaj kemijo,nastavi luči,potem spet za pet dni naprej datum,pa bo hitro ratalo....LPno one here gets out alive
-
Stari uporabnik #491
quote:Originally posted by svensk:ce hočeš ti laqhko bilka zraste v 20 min!na računalniku spreminjaj datum,za 5 dni naprej,potem zalij,dodaj kemijo,nastavi luči,potem spet za pet dni naprej datum,pa bo hitro ratalo....LPno one here gets out aliveamm nevem men ja pol use slo v k.... ker je racunalnik reku da sm "gulfalec".......drgac pa dej nej mi en pove kako Ph zmansat?jz ga mam prec 9.0
-
Stari uporabnik #661
drgac pa dej nej mi en pove kako Ph zmansat?jz ga mam prec 9.0 ja tam maš ono pH vrednost pa zmanjšaj fosfor!LP
-
Stari uporabnik #406
Kolk ste ustrajni!!!!! Ej, brez zajebancije, ampak bi si zaslužli nagrado! Pohvalno fantje in dekleta, pohvalno!! Upam da tut u narav tko skrbite zanje!!!!!!(men je še zdej ne rata usposobt-igrce namreč)