Rizle

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #1448

Re: Rizle

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1448 »

Daj bodi moj "prijatelj" in se meni ene zrihtaj.
Stari uporabnik #999

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #999 »

Naaah..se skos prsegam na vizitke firme mobitel To so filtri da se rece...jaja mobitelovci ze vejo kje se potrosniska druzba najde ------------------
Stari uporabnik #624

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #624 »

quote:Originally posted by Marilyn_Manson:Naaah..se skos prsegam na vizitke firme mobitel To so filtri da se rece...jaja mobitelovci ze vejo kje se potrosniska druzba najde Ja, vizitke so ble res najbl carske, sam une k so ble ene izmed prvih (sam ne čist prve), pol so ble mal slabše, sam še zmeri kul....(škoda k jih čist prehitr ponucaš)Drgač so pa kšni blokci tut čist hudi, sam moro biz zadost trdi...
Stari uporabnik #1349

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1349 »

A pol ti k kupš zigije dobiš rizle zravn pa še obesek(gratis ) al so filtri že u packu od rizel (una kutija k so rizle not mi je neki sumljivo velka)? Kolko košta sam obesek?------------------All day, all night in da partyEv'ryone smokin' sensemil, now
Stari uporabnik #1349

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1349 »

aja pa ni reggae mufn ampak je Raggamuffin (Raggamuffin/Ragga je podzvrst reggaeja (predstavniki: Steely And Clive, Mafia And Fluxy, Firehouse Crew,...))Sam tko za info ------------------All day, all night in da partyEv'ryone smokin' sensemil, now
Stari uporabnik #575

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #575 »

quote:Originally posted by Spliffy:Daj bodi moj "prijatelj" in se meni ene zrihtaj.____________________________________________DOBIS
Stari uporabnik #1247

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1247 »

Ja faaaak....ni filinga, če ni joint 100% ročno narejen...ročni filtri so itaq bolši, sej nardiš tacga kukr sam hočeš... ------------------Smoke it, Man!
Stari uporabnik #876

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #876 »

ziggy rizle se da dobit na Polzeli. FOra je pa teu v tem da se one vijolčne svetijo v temi
Stari uporabnik #1131

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1131 »

Kaj, a se pol tud dim ko izdihneš svet vijolčn!
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

folk ce ste narocniki na revijo Joker tam dobis zravn zlo lep karton za natlacenko pa se za narocnino iz tega se dajo narest super filtri ------------------people=shit... so true
Odgovori