Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
emm zanima me če oz. kolko še bilke zrastejo v fazi cvetenja..aja pa kolko je že minimalna temp!? Tnx
To vidis rata tocno take barve listov mores imeti svetlo temnozelene Cestitke porihtu si svoje ganjice Same pohvale
Pomoje od 200 do 300 %, ce imas original seme, ce pa je baagseeds pa ene 150 do 200. Ponavadi ce vegas ene 30 dni bos verjetno imel 60 do 80 cm v koncnici cvetenja.
dans grem po zemljo pa me zanima a se splača vzet zemljo, ki ima baje hranil za 6 mesecev? sam je draga ful,pa sm pol ful zašvicu!!!
Quote:
emm zanima me če oz. kolko še bilke zrastejo v fazi cvetenja
odvisno od vrste, sative se v fazi cvetenja raztegnejo veliko bolj kot indike...
emm zanima me če oz. kolko še bilke zrastejo v fazi cvetenja
odvisno od vrste, sative se v fazi cvetenja raztegnejo veliko bolj kot indike...
Mene nekaj zanima.
V omari imam 6 bilk pa so visoke kakih 3-4cm. Imajo pa na vrhu 4 listke. V omari je temp. okoli 28-30°C pa 40-50% vlage ko je lučka prižgana. Ko pa je ugasnjena je temp. 20°C pa okoli 60% vlage. Zdej pa me zanima če je to uredu?
Lučko imam pa prižgano 12ur na dan.
3-4 cm so dosegle v 3-4 dneh. Vsaka bilka je v 8cm lončku.
Imam tudi mineralno gnojilo, ki ga še nisem uporabil, kdaj je primeren čas?
Zaenkrat imam navadno lučko, kmalu pa dobim HPS 150W.
Hvala za pomoč.
V omari imam 6 bilk pa so visoke kakih 3-4cm. Imajo pa na vrhu 4 listke. V omari je temp. okoli 28-30°C pa 40-50% vlage ko je lučka prižgana. Ko pa je ugasnjena je temp. 20°C pa okoli 60% vlage. Zdej pa me zanima če je to uredu?
Lučko imam pa prižgano 12ur na dan.
3-4 cm so dosegle v 3-4 dneh. Vsaka bilka je v 8cm lončku.
Imam tudi mineralno gnojilo, ki ga še nisem uporabil, kdaj je primeren čas?
Zaenkrat imam navadno lučko, kmalu pa dobim HPS 150W.
Hvala za pomoč.
Ja sej je sativa..Belladonna če sm natančen..pač od prilike kolko zraste v tistmu mescu cvetenja..da ne bi pol rabu neki rezat..ko mam omejen prostor...!?
lahko tui dol vežeš veje, neje rabiš rezat, mislim tui rezo bi lahko v vege še bo večji grm
<3 Mary Jane !
Lp
Ker sem povsem nov v tem, bi vprašal vas bolj izkušene na tem področju ali se splača naročiti semena na strani marlek.si ?? Je tveganje večje če naročaš preko slovenske strani ali se bolj splača naročiti iz tujine ??
Najlepša hvala za odgovor
Ker sem povsem nov v tem, bi vprašal vas bolj izkušene na tem področju ali se splača naročiti semena na strani marlek.si ?? Je tveganje večje če naročaš preko slovenske strani ali se bolj splača naročiti iz tujine ??
Najlepša hvala za odgovor
-
indorgrower
Preko marleka, še nisem kupil kakšno stvar, da bi me lahko haklali : ), sem pa naročo tapko za brcat in je trajalo dolgo, da so potrdili in to. Me je pa presenetlo ko sem dobil od njih potrdilo po smsu ^^
ajde ^^
ajde ^^