OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Rata si že prou naredu, pa še to se mi zdi dosti
Drugače lasulja je len ko prasec pa ne hodi zalivat ne s kurjakom ne s čim drugim vzameš dve pesti bio briketov, vržeš okoli rože in prideš oktobra pobrat
Drugače lasulja je len ko prasec pa ne hodi zalivat ne s kurjakom ne s čim drugim vzameš dve pesti bio briketov, vržeš okoli rože in prideš oktobra pobrat
police in helicopter search for marihuana ...
-
indorgrower
Ma ja še neki mojega za outdoor, ni več ena, bolje kot nobena : )
Glavna, bili problemi s ph-ajem, so se odpravli in spet je na zeleni poti do moje sreče =D
2. Ta tut nekak prihaja k sebi, zlo smešno raste...
Klončki, ki so rabili skor 1 mesec, da so se ukoreninl =D
Zdej pa še plac najdt =D
Glavna, bili problemi s ph-ajem, so se odpravli in spet je na zeleni poti do moje sreče =D
2. Ta tut nekak prihaja k sebi, zlo smešno raste...
Klončki, ki so rabili skor 1 mesec, da so se ukoreninl =D
Zdej pa še plac najdt =D
Jesus fucking crist k bom jst najdu en pofukan plac kjer se da normalno lukno skopat bo tud padl par gajb. Dans sm 2 lukni kopal 3 ure brez pavze, vsaj pajser sm si sabo vzel da sm kamne pa glino vn prasku...
The newb is back.
sprašuješ k da bi jih prodajal v trgovin... Ponavad so kloni 10-30€
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
ti kamni so res teæni ja, en ornk kramp bi včas kr prav prišel hehe
Js sm gledu ene slikce od kolega k ma klone pa so ze zdj fulll razvejani glede na velikost-no pa tut delec od tega da bi bli majhni...zato sm razmislu da bi drug let klone kupu, pa me zanimja kolk kj pride klon ene kvalitetne vrste?
So fucking what?!
-
indorgrower
Odvisno . ) Lahko pa naročiš čez zimo ene fem. semena, pa jih potem kr kloniraš sproti, tko da imaš za čez poletje ; )
Ma ja čist odvisn od posameznika do posameznika, en te bo hotu zajebat bo dal "zasoljeno" ceno, eni pa, tu maš, ajde =D
Ma ja čist odvisn od posameznika do posameznika, en te bo hotu zajebat bo dal "zasoljeno" ceno, eni pa, tu maš, ajde =D
Mja, jst sm letos muchos zasral ker sem se mal prepozn spomnu da bi si klone naredu, ko bom klel ko maðar ko se bojo začel dedi pojavlat.
The newb is back.
Hujše je če sploh nimaš možnosti kloniranja.
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!