Autoflowering Strains
-
JamaicanPearl
Re: lowryder
20-30 zensk je prou nepredstauljiu smrad, belive me, vohu na lastn nos pr enmu outdoorju od kolega lani, tko ene 300m +/- pred placom se je ze vohala prasica
If you want peace, prepare for war !
-
indorgrower
OK hvala za opozorilo =D, nekot morm to furat outdoor =D zdej pa kako bi se znebil smrada ? =D Mate kake ideje ? =D
Pazipes teb kaj fejst smrdi tale vrtiček ? =D al pa še bo =D
Pazipes teb kaj fejst smrdi tale vrtiček ? =D al pa še bo =D
-
JamaicanPearl
haha, tezko bos prikril vonj v naravi, rajši najdi tak plac za katerega boš lahko skorajda prepričan da v blizini ni ljudi oz. da ne hodijo tam mimo
If you want peace, prepare for war !
Al pa daš kakšno crknjeno živau (mačka, pes, konj, slon, medved...) v bližino in pomojm bo kr prekrilo vonj
potem bom pa jaz tudi moral nekam selit če se lowiče tako hitro zavoha, še sreča da jih mam v vedrah...no bom videl sproti kako bo...
kolko je najdlje da lowič#2 pokaže spol ? jaz mam že ga en mesec pa nič en pa že jajce take da bzw da pravim
<3 Mary Jane !
-
indorgrower
Quote:
(mačka, pes, konj, slon, medved...)
XD XD XD... ^^
Ps. tvoj nick ^^ XD
Ne zamerit pokjen sem =D
Nazaj na temo =D
Ja če ni druge, bom pa mogu indoor z 600watov hps =D, sam mi je škoda štroma =D raj več rastlin ter sog outdoor =D Nevem bom vidu, če se res tk voha, bo pač "omejeno" nasajeno -.-'
: )
Ej nevem, nisem še fural "samo" lr2 =D ... : )
(mačka, pes, konj, slon, medved...)
XD XD XD... ^^
Ps. tvoj nick ^^ XD
Ne zamerit pokjen sem =D
Nazaj na temo =D
Ja če ni druge, bom pa mogu indoor z 600watov hps =D, sam mi je škoda štroma =D raj več rastlin ter sog outdoor =D Nevem bom vidu, če se res tk voha, bo pač "omejeno" nasajeno -.-'
: )
Ej nevem, nisem še fural "samo" lr2 =D ... : )
indorgrower, ja ful ti zamerim in bog ne daj, da te kdaj srečam!!
weedster meni so pod žarnico tudi po mesecu al pa še malo več pokazali spol. Je blo pa isto kot pri tebi, moški so se že bahal in kazal velka jajca, ženske so se pa še sramežljivo skrivale
weedster meni so pod žarnico tudi po mesecu al pa še malo več pokazali spol. Je blo pa isto kot pri tebi, moški so se že bahal in kazal velka jajca, ženske so se pa še sramežljivo skrivale
-
indorgrower
Ne ne, semena se bodo delala indoor verjetno... Za outdoor pa tko malO za pridelek =D