žganje iz konoplje
žganje iz konoplje
pozdravljeni,
znaima me če je že kdo pil žganje iz marihuane in kakšen je učink. prosim če kdo pove kako se izdela alkoholno pjačo iz marihuane.
hvala
zigx
znaima me če je že kdo pil žganje iz marihuane in kakšen je učink. prosim če kdo pove kako se izdela alkoholno pjačo iz marihuane.
hvala
zigx
-
herbman
Re: žganje iz konoplje
najlažji receptič je da preprosto vrhe namočiš v alkohol in pustiš v hladilniku 1 teden,dan ali dva več,in napitek je pripravljen za postrežbo
-
herbman
ej stari sorry šele zdaj sem opazo za kaj se gre...žganje IZ konoplje...joj,preveč sem pokkadil.
Mah men bi blo škoda bud-ov za tako stvar, raj u rizlo vržm
So fucking what?!
na alkohol se thc ne veže samo na maščobe lahko pa obratno probaš vrh v alkohol namoæi pa posuši pa skadi
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
no ziki ne bit preveč sigurn, thc se veže na alkohol in maščobo, tko da če bate namočš v šnopc, se bo thc vezal gor
Enjoy what is natural
Auu kak se nepravilno izražate, me kr glava peče.
Kanabidioli so topni v nepolarnih topilih. Tukaj maščoba igra vlogo tega topila. Alkohol, ponavadi etanol je pa hkrati polaren in nepolaren, torej je topen v vodi in nepolarnih topilih.
Kanabidioli so topni v nepolarnih topilih. Tukaj maščoba igra vlogo tega topila. Alkohol, ponavadi etanol je pa hkrati polaren in nepolaren, torej je topen v vodi in nepolarnih topilih.
Po moje iz konoplje nebi dosti žganja naredil ker je v glavnem samo celuloza. Za etanol pa rabiš škrob kar so mene učili
police in helicopter search for marihuana ...
Tu se zdaj pogovarjate o predelavi konoplje v žganje al kak bi pač naredo neko žganje ko bi vsekalo s konoplja efektom?
LiveSTONED