pomembna odlocitev
-
Stari uporabnik #1382
pomembna odlocitev
folk..odlocu sem se da bom nehal kadit nekvalitetno ganjo (sprico)...danes je prvi dan...upam da mi bo uspelo...sej ganjo bom se kadil...samo ce bo kej dobrega u giru...ce ne vija....kaj menite vi ?...je tle kasn enakomislec ko jaz ?
-
Stari uporabnik #575
Re: pomembna odlocitev
Supeeeeeeer.Sej kadis ssam zase. In verjetno bos sam sebi privoscil kvaliteto
-
Stari uporabnik #805
jst sicer zdej ze en mesc ne kadim, do pocitnc bom zdrzov...pol ko zacnem kadit pa bom sam pr enmu kupvov k ma zmer dobro robo pa tud pocen.. 3 grame za jurja, 2.8k za desetko.respectz
-
Stari uporabnik #989
Itaq..kaj boš neki kadil komercialo...medežijo medežijo se kadi Hehe itaq da je brezveze kadit komercialo ki pol boliii glava..
-
Stari uporabnik #1382
ma ki tle pri nas (obala) je tolko te sprice u giru...da je res vija...mstnjoce pa je malo...treba sadit
-
Stari uporabnik #989
quote:Originally posted by sharker:ma ki tle pri nas (obala) je tolko te sprice u giru...da je res vija...mstnjoce pa je malo...treba sadit Itaq da je obala piena merdežije..hehe:>>Praw ariaaa...:>>
-
Stari uporabnik #261
Sharker ti si car :car ...zdej se pa probaj ?e zmislit kje bomo po?telali mede?ijo ...pol me pa pokli? pa greva na BaSSo...
-
Stari uporabnik #261
Sharker ti si car :car ...zdej se pa probaj ?e zmislit kje bomo po?telali mede?ijo ...pol me pa pokli? pa greva na BaSSo...
-
Stari uporabnik #188
Ma sej to pa itak, kdo pa sploh še kadi preklemano albanko pa podpira čefurske distributerje Sam še domač outdoor skank, first quality