Soča reggae riversplash ?

Debate o vsem, peskovnik.
Stari uporabnik #1503

Soča reggae riversplash ?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1503 »

high, sam uprashu bi ce kdo ve, a letos riversplash bo, pa ce bo kdaj?? tnx..
Stari uporabnik #1547

Re: Soča reggae riversplash ?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1547 »

Seveda da bo!Vec informaciji dobis na spodnejm linku. http://www.vinylmaniarecords.si/Soca_ReggaeRiversplash/opis-3-soca-festival.htm Lp Eddye
Stari uporabnik #90

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

aj hudo je gor, sam a letos bojo pa kr take vstopnine al kkako. Lan je blo vvec kot pol cenej
Stari uporabnik #1503

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1503 »

super hvala...
Stari uporabnik #363

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #363 »

ok letos tudi mi nameravamo it, sam je mal na beda, kr je takoj za rock otocem...uhh...bo ze nekot ..a lako kdo pove, ko je ze bil gor, kak je s kapsi, kej tezijo al lahko dokaj neovirano kadis?!lp
Stari uporabnik #1349

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1349 »

Mi gremo tut. Sam res nej en pove kako je z polcijo pa sensimillo? So lani kej moril?------------------All day, all night in da partyEv'ryone smokin' sensemil, now
Stari uporabnik #1547

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1547 »

Da bi kapsi kaj morili NE, usaj jaz tega nisem zasledil, morda zunaj pred prizoriscem je malo za pazit, drugace pa se znotraj lahko mile volje gibljes s sipnelom v roki Drugace pa res vstopine so kar hude, seposebno za moj plitvi zep. Nevem mi bomo morda poiskusili pa Soci se s kanujem noter prisvercat,.. bomo vidli....Lp Eddye
Stari uporabnik #1302

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1302 »

quote:Originally posted by eddye:Nevem mi bomo morda poiskusili pa Soci se s kanujem noter prisvercat,.. bomo vidli....Če ne bo Rolando policijskega čolna najel.Pridte po Tolminki, ker je bolj plitva.Ma ne, dejte kar plačat, da bo Riversplash še drugo leto.
Stari uporabnik #90

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

sam letos je res (pre)drago, ceprav je to ful huda maxi zabava v najlepsem okolju. Ampak cene so res high ?
Stari uporabnik #1707

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1707 »

sej sploh ni tok drago kup si karto v predprodaji pa kup si jo za vse 4 dni pa prvošč si 4 dni rajanja ti ne bo žal
Odgovori