OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Živjo!! Spet se mal javljam in prilagam fotke mojih lubic...
...se kr dobr držijo in cvetijo...
...v nasprotju z
mojo favoritko k jo je napadla plesen...
not good sploh...sm mal prečekirala po forumu in sem odstranila tist kar je blo plesnivo in zdej upam, da se ne bo širilo naprej, k za posekat pomoje res še ni...al kaj?? sam vreme ga pa res serje, tko da nevem ne...če ne bo bolš, je bolš da jo šicnem a ne? mal mi pomagite no...
pa tko na uč, kok cajta nej bi še to cvetel (vi k to bol vete)??
hvala za odgovore!!!
...se kr dobr držijo in cvetijo...
...v nasprotju z
mojo favoritko k jo je napadla plesen...
not good sploh...sm mal prečekirala po forumu in sem odstranila tist kar je blo plesnivo in zdej upam, da se ne bo širilo naprej, k za posekat pomoje res še ni...al kaj?? sam vreme ga pa res serje, tko da nevem ne...če ne bo bolš, je bolš da jo šicnem a ne? mal mi pomagite no...
pa tko na uč, kok cajta nej bi še to cvetel (vi k to bol vete)??
hvala za odgovore!!!
To še boš mogla ziher počakat do 1 tedna v oktobru.
Drugače pa so lepe :
Drugače pa so lepe :
če se res fajn prepogneš zdenka bi se dalo še kj zment da ti komade spravim pod streho hahaha
jah sorry k sm že k sm se registrerou vedu da bo nekdo weedster....full mi je masten ta username...kaj zdj ga pa nesmem met al kaj?
a zdj mi zamerš?morm nadrit novga??spremenit?woo dj zjokej se "kao" iz legende nemors fejkat ne??legenda weedstr....uglaunm....
the church---->je že kdo sadil??kolk je zraslo?
the church---->je že kdo sadil??kolk je zraslo?
hehe rata , bom že poskrbela zanje, da se mi ne bo treba prepogibat
se pa priporočam za dober nasvet
Let there be sun!!!!
se pa priporočam za dober nasvet
Let there be sun!!!!
vijiš kake retardirane maš fejker ... zraste kake pogoje ji daš, če bi bil car me nebi motlo da me pa neki ritard fejka to pa res ...
modi: banite ga fejkerja
modi: banite ga fejkerja
<3 Mary Jane !