PO TREVI NAJRAJE POČNEM......

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #1013

Re: PO TREVI NAJRAJE POČNEM......

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1013 »

Men pa zapaše hrana šele pol, k me začne popuščat Najraj pa počena kej po netu brskam, al pa se vozim (kot sovoznik!) pa muska sede fulllll.......
Stari uporabnik #1592

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1592 »

odvisn od tega kje in kdaj zdušiš joint.najbolš je v naravi
Stari uporabnik #794

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #794 »

hodim po mestu s kakšnim zabavnim sproščenim osebkom, lepo uizidrugače pa najrajši lenarim in spim.
Stari uporabnik #491

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #491 »

quote:Originally posted by Kratek: sva ze dva, velik cukoladeammm smo ze trije....sam da jz ponavad se cel hladilnik zropan ne sam cokolade.....ponavad padejo use mozne kombinacije hrane.....
Stari uporabnik #491

quote:Originally posted by n0g00dah: ammm smo ze trije....sam da jz ponavad se cel hladilnik zropan ne sam cokolade.....ponavad padejo use mozne kombinacije hrane.....p.s ni vazen kaj pojem vazn da je VELIK.....
Stari uporabnik #513

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #513 »

quote:Originally posted by mvalencic:Po travi se kot prasci!Hm... že kar dolg časa se nisem smejal po travi. Kake meditacije, filozofiranje, hrana itak, kakšn filmček pogledam... LP
Stari uporabnik #1331

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1331 »

meni pa ful pašejo nenavadne kombinacije hrane. recimo, nekoliko stopiš sladoled, tako, da je še vedno gost, ampak lepo pocast in vanj vsuješ čips. navaden ali koruzen, samo da ni un, k je brez soli (bljak). čips lahko nadomestiš s kokicami, ali pa kakšnimi malimi čokoladnimi piškotki itd. majčkeno premešaš in ... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... quote:Originally posted by n0g00dah: ammm smo ze trije....sam da jz ponavad se cel hladilnik zropan ne sam cokolade.....ponavad padejo use mozne kombinacije hrane.....
Stari uporabnik #1587

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1587 »

Pojest čim več čokolade. To je tapravo!
Stari uporabnik #491

hm a cmo nastevat.....goveja juha + smokiji strudelj + majonezadomacica piskoti + ajvar + senfogromne kolicnine benkota + sladkor + mlekokruh + pasteta + KISLE KUMARCE + ketchupnutela + bananakisle kumarce rulajo
Stari uporabnik #1473

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1473 »

Sendvič s čipsom in majonezo.Drugače pa samo na soncu uživati.
Odgovori