Rock otočec

Debate o vsem, peskovnik.
Stari uporabnik #1473

Rock otočec

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1473 »

Napište vse.Kdo gre, lanske izkušnje (glede ganđe in na splošno).bendi, bla, bla bla
Stari uporabnik #1636

Re: Rock otočec

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1636 »

ja to je pa res cist ena druga scena.men je blo drugac lani prou zakon sam pades v en cist drug okolje.glede ganje ne vem ker je nism nc sabo mel sam mislm da ni problema s švercanjem ker je to mislm da skor edina droga k se jo poleg alkota fura.drugac pa mors bit vsaj mal rokerska dusica da ti sede.moto je itak prblizen tak-alko, blato, alko, blato...pa zraven se mal kitar in bobnov
Stari uporabnik #763

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #763 »

Not prnest ganjo itak ni noben problem. Jst sm not prnesu skor pol platoja pera. Bl je pol ganjo problem kadit, ker sm dobu obcutek da vsi kopsi pa redarji sam iscejo folk k poha. Pa redarji so se kul kr jih vids, krimicev v civilu k so pa obleceni tko kt normalno-odfukan folk pa nimas sans da jih vids. Moj nasvet je: pohi ce ti pase, ne se pa o tem pogovarjat z nobenim k ga ne poznas.
Stari uporabnik #1473

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1473 »

Ne vem sicer kako je to možno a jaz nisem glede krimičev nič opazil.bili smo pa vse 3 dni skoraj non-stop zadeti, pa še strašno bedasto smo se obnašali.kot kaže smo meli prekleto srečo.
Stari uporabnik #763

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #763 »

Vsak let jih je med 5 pa 10 vsaj! Zdej pa ce mas sreco - oziroma ce nimas srece te bojo dobil. Do zdej so se vsak let ksnga frenda. Lani so dobil kolega z vrecko (6-7 g), pa so mu jo hotl izpult iz rok, on pa ni spustu. PA je slo v najvecji guzvi v temi vse potleh. Polcaj ga je pol sam neki napizdiu pa mu reku da bols da se ne srecata vec. In ganja je v blatu ostala...
Stari uporabnik #457

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #457 »

Kapsi še iz Lj uletijo posebej na ta dogodek... da si na easy nabavjo robo, I guess
Stari uporabnik #1715

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1715 »

ej lani je blo na otočcu res zakon, glede ganje pa tko tm je blo ene 10 krimičev, ma sej so bli dost prepoznavni (en je bil oblečen v rejvarja). drgač ti pa svetujem da ga ne pohat v šotoru al pa v bližin šotorov k tm največ čikirajo(frenda so skesil v šotoru)!!! najbol je da ga pržiš nek med publiko najbol takat ko je ena komad huda skupina in folk navali pred oder. če pa hočeš podnev pohat pa itak vsako uro pelje zaston bus do novga mesta, kjer je pa komad lepih kotičkov.
Stari uporabnik #1535

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1535 »

Ahhh....komj cakam da grem!Ceprou tm vrjetn nam skor nc przil bom raj kej nagnu Kdo se gre?------------------Life's a bitch and then you die...
Stari uporabnik #1447

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1447 »

Lansko leto na rock otočcu smo ga pohal čist cel dan pred šotorom al pa kje drugje pa ni blo nobenih problemov.
Stari uporabnik #1694

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1694 »

Helou!Ja, na RO itak, da je d best. Hmm...kwa je blo ze vprasanje? Aja, letos gremo spet, ker tega ni fajn zamudit. Lanski bendi so bli nekak za silo, no....tuji bendi so bli za moje pojme cist odvec. Je vecina nasih nardila orng boljso festo! Drugac pa ganđo najlazje notr presvercas, pri alkotu se pa rahlo zatakne. heheLp
Odgovori