KDO ALI KAJ VAS KO STE ZADETI NAJBOLJ ZAMORI??
-
Stari uporabnik #1247
Re: KDO ALI KAJ VAS KO STE ZADETI NAJBOLJ ZAMORI??
Mene v bistvu redko kera stvar sprav v slabo volo, prov posebej takrt k sm high.... Isto kt pa normalno, k nism zadet.... Sam včash to slabo volo bolj potenciramo, ravn zato k smo zadeti.... ------------------Smoke it, Man!
-
Stari uporabnik #1786
ce niam nic za spit v na bed fukne!
-
Stari uporabnik #1510
n0 f00d,n0 drink & sch00l definitiwno..da o smrkcih sploh ne govorimo... MaŠkA
-
Stari uporabnik #1785
men zmer na bed fukne če ma mačka že spet mladiče al pa če ps u g-duru laja in poj sploh nvem kaj pišem...včasih mi ful bed udar če mi sladoledar da namest čokolade pistacija ker res nimata nč skupnega...sploh pa gdo d fak je on da me neki zajbava POJEJ JOGURT
-
Stari uporabnik #826
Najbl me zamori ce morm zadet it med ful folka med katerimi ne poznam nobenga..takt pa paranoja na visku..sam yebat ga..tud to je treba dozivet.
-
Stari uporabnik #1813
policaji, ker so bojim da bi me na policijsko zapelali ter prebutali, kot se je že zgodilo nekaterim... moja prijateljica je enkrat džolo v usta skrila, ko so škifi prišli
-
Stari uporabnik #1343
Če mi zmanjka debate oz. če pride kr en bedn folk/oseba, pa se neki v brezveze reži, pa frajari, pa ene glupe fore stresa. Pol pa se ne morm not vključit, pa mi začne morit, k nism tip človeka, k bi bil tiho.
-
Stari uporabnik #1343
Aja. Sam res zanimiva popestritev so pa policaji. Še posebno, če smo pijani - pol sem jih pa res vesela. Nam ni nič jasno, njim pa tud ne prevec. A ima kdo rad policaje?! Jaz jih imam ful - zato, k so take zanimive plave kreature z večvrednostnim kompleksom, da se jim lahko samo smejiš.
-
Stari uporabnik #595
quote:Originally posted by Sony:zenske znajo povsod in vedno zamorit sceno... kaksna kruta resnica ... LP------------------PaNTer, car.:AndThenIRememberToRelax:.