HYDRO
HYDRO
Lepo pozdravljeni !!
Mene pa zanima če se komu iz napredne da razložit podrobno kakšn sistem hidro predelave bi bil najustreznejši za začetnika na tem področju.
sam nevem za kero varjanto bi se odločil... zanima me konkretno mnenje in razlaga how to ... æe se komu da
neke sem že študiral in se kr nagibam k flood and drain
Če se topic zdi odvečen ga lahko mirne duše zbrišete
hvaležn bom pa vsakemu, ki si bo vzel čas in mi razložil kako in kaj vsaj osnove, da mi bojo popolnoma jasne ostalo pa bom že pridobil z izkušnjami, če bo treba
1 grow bodo sam 4 rastline luč MH/HPS 400w če bom mogo kupit novo...me dušilka neke jebe namoji 250tki
thanks
Mene pa zanima če se komu iz napredne da razložit podrobno kakšn sistem hidro predelave bi bil najustreznejši za začetnika na tem področju.
sam nevem za kero varjanto bi se odločil... zanima me konkretno mnenje in razlaga how to ... æe se komu da
neke sem že študiral in se kr nagibam k flood and drain
Če se topic zdi odvečen ga lahko mirne duše zbrišete
hvaležn bom pa vsakemu, ki si bo vzel čas in mi razložil kako in kaj vsaj osnove, da mi bojo popolnoma jasne ostalo pa bom že pridobil z izkušnjami, če bo treba
1 grow bodo sam 4 rastline luč MH/HPS 400w če bom mogo kupit novo...me dušilka neke jebe namoji 250tki
thanks
Re: HYDRO
Ce zelis cim bolj enostaven sistem za izdelavo je ok dwc , vedro kamen pumpa pa malo cevke vklopis in ze dela : ) za stiri rastline lahko imas samostojne posode ene 20 litrov nerabis skupnega rezervoarja je mal vec dela z kontrolo ampak saj to je lepota growanja : )
no pa saj ze tukaj vse pise http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=13327
ce pa si vzames vec casa za izdelavo potem pa lahko naredis aero...
no pa saj ze tukaj vse pise http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=13327
ce pa si vzames vec casa za izdelavo potem pa lahko naredis aero...
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
Loesje
flyboy jz sem growal v zemlji 2leti sam zaj si bom nardil nov box, ker bi rad začel hidro. Je pa res, da sem popoln začetnik v hidro ... ampak jeba je treba nekje začet
Lion thanks
Bom porihtal DWC pa da sprobamo kk bo laufala zadeva
počakmo plačo pa gremo u nabavo hehe
Lion thanks
Bom porihtal DWC pa da sprobamo kk bo laufala zadeva
počakmo plačo pa gremo u nabavo hehe
alpa fosters je tut gud pa se kozarce mas pol za curing : )
Ja sej je res vse kemija sama zemlja brez gnojil je samo medij kot voda npr flush lahk se buls naredis v vodi na koncu : )
Ja sej je res vse kemija sama zemlja brez gnojil je samo medij kot voda npr flush lahk se buls naredis v vodi na koncu : )
When life puts stones in your way
Loesje
Loesje