Moja težava :)
-
Stari uporabnik #1821
Moja težava :)
Sem nov na tem foromu zato mi ne zamert če ste ta vprašanje že obdelal.Ne dolgo nazaj sem prvič kadil travo pa mi ni bilo preveč dobr bilo mi je slabo in vse ostalo kar pri slabosti zraven paše Zdej bi vas pa samo prašal a se mi bo to mogoče ponovilo a je bilo to samo zato ker je bilo u prve?LP in hvala za odgovor
-
Stari uporabnik #1382
Re: Moja težava :)
jah..odvisno kaj si kadil...če si kadil albanko ali kej podobnega ni čudno da ti je blo slabo....po možnosti še plesnivo....bah...drugič se najprej pozanimaj kaj kadiš pol pa se napolni pošteno ...pol boš zadet....pa ti ne bo slabo...sam ne preveč ...aja..jaz nikogar ne napeljujem da kadi...sam povem svoje mnenje..
-
Stari uporabnik #1684
Najverjetneje je to zaradi tega, ker je bilo prvic, se posebej, ce prej nisi se nikol kadil. Precej folka, ki prvic kadi travo ima recimo probleme s tem, da ne znajo inhalirat. Lahko ti je blo slabo tudi zarad tobaka (ce ste ga dal zraven).
-
Stari uporabnik #1813
meni je tudi bilo enkrat ko sem prvič pravpovleka slabo ter sem bruhal kot vidra .... ne vem po mojem je moje telo še bilo navajeno na alkohal al nekej takega... v glavnem pol nekaj časa nisem kadil... zdaj pa ga lahk potegnem na "kile" pa mi ne bi bilo slabo... po mojem je vrei če na začetku ne pretiravaš, ko začutiš da maš filing pa pol nene več....
-
Stari uporabnik #1771
meni je tudi bilo prvič slabo in sem kozlal kot vidra, to pa zato ker sem pretiraval, če smo natančnejši sem se 4x vredu naduval in to je bilo že dovolj. Predlagam ti da kadiš počasi in ne preveč, s časom pa se privadiš, kr precej hitro.
-
Stari uporabnik #1821
quote:Originally posted by watcher:a kadiš cigarete slučajno?Ja cigarete kadim že full dolg, no sej zdej k odgovore berem je blo pomoje to k je blo u prve pa tud mal sem pretiraval, zato me je pa zvilSej bo bol
-
Stari uporabnik #826
Ja itaq..ce prvic prevec spusis te na bad fukne..tkoj enga mojga frenda..pru muj blo ful gut pa smejal smo se pa to..pol smo pa se 2 skadil..pa tipo sam koma ratu..
-
Stari uporabnik #1821
quote:Originally posted by Puffy:Ja itaq..ce prvic prevec spusis te na bad fukne..tkoj enga mojga frenda..pru muj blo ful gut pa smejal smo se pa to..pol smo pa se 2 skadil..pa tipo sam koma ratu.. A poj te sam u prve zvije če bi šu zdej kadit me nebi, a kako?
-
Stari uporabnik #1302
Če si prej pil, je to pogosta reakcija pri začetnikih (Meni je nekajkrat naredilo take bede...). THC izzostri čute in telo ti naenkrat spozna, da je zastrupljeno(alkohol) ter sproži bitko za razstrupitev.Če to narediš enih dvakrat, trikrat, ni več reakcije. Ampak boljša varianta ti je, da ne piješ.Verjetno se lahko isto zgodi, tudi, če imaš kako drugače zapacan organizem, ampak ne poznam nobenega s takimi izkušnjami.