OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
tnx, bom dans tko naredu. sicer pa jih imam 20 posajenih in so ok videt zaenkrat. a tiste spodnje liste kadaropridejo eni slabi včasih lah kr populim, ker tko sm delu do zdaj? ker pač kak list je bil preveč pojeden al švoh, pač vidlo se je da ne bo zrasu naprej.
deblo fiksiraj na palico za par dni čene se ti lahk odlom, pa ne z cvirnom
in kaj bi blo v primeru, da se odlom?
S cvirnom jo lahko fiksiras in to samo zaradi vetra, ce jo samo naslonis na tisto palico, je kot da bi pijanga klosarja posedel na klopco - prevrne se.
Lahko jo privezes na palico, vendar ohlapno, se mi je zgodilo pri majhni rastlini pri transportu, da se je zlomilo glavno steblo, pa sem jo za en teden ob palcko privezal in se je pobrala kot da ni bilo nic.
V primeru da se odlomi, bos mel pac "vrsickano" rozo, katero si skrajsu za polovico njene visine Bi rasla naprej, vendar bi zgubil kake par tednov rasti...
Lahko jo privezes na palico, vendar ohlapno, se mi je zgodilo pri majhni rastlini pri transportu, da se je zlomilo glavno steblo, pa sem jo za en teden ob palcko privezal in se je pobrala kot da ni bilo nic.
V primeru da se odlomi, bos mel pac "vrsickano" rozo, katero si skrajsu za polovico njene visine Bi rasla naprej, vendar bi zgubil kake par tednov rasti...
če jo podpirate glejte da ne bo oporav napoto. pa če ji dajete dodatno oporo, se ne bo rabila tolk sama matrat za to da bo stala. Kar pomen da bo ožje in šibkejše steblo = gay
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Quote:
a tiste spodnje liste kadaropridejo eni slabi včasih lah kr populim, ker tko sm delu do zdaj? ker pač kak list je bil preveč pojeden al švoh, pač vidlo se je da ne bo zrasu naprej.
Lahko odtrgaš spodnje liste, še posebej če porjavijo ali se začnejo sušiti. Ko je rastlina večja in če rata prekošata, jaz ponavadi odtrgam tudi kak zdrav list, še posebej na koncu, da pride več sonca do cofov.
a tiste spodnje liste kadaropridejo eni slabi včasih lah kr populim, ker tko sm delu do zdaj? ker pač kak list je bil preveč pojeden al švoh, pač vidlo se je da ne bo zrasu naprej.
Lahko odtrgaš spodnje liste, še posebej če porjavijo ali se začnejo sušiti. Ko je rastlina večja in če rata prekošata, jaz ponavadi odtrgam tudi kak zdrav list, še posebej na koncu, da pride več sonca do cofov.
eo biw na placu rastejo kot prfuknene pomoje da na dan dwa nardijo od 10 15cm v visino nemorjem wrjet kwa ji to dela
http://www.shrani.si/f/2L/v4/1SbjCAgM/fotografija0056.jpg
pol mam pa se to purple tops ka se pa res cudno razvija
pa se malo cakam kaj bo da ga odrezem v vsakem stuku nari dva jajca pa po nekje iz teh jajc gledajo laski....cudno so mi zdi da bi biv dec ce mi je pa nazacetku ze zacvetel ko ni imel dosti svetlobe???kaj pravte na to
http://www.shrani.si/f/X/EO/4LVE0KNP/fotografija0058.jpg
http://www.shrani.si/f/2L/v4/1SbjCAgM/fotografija0056.jpg
pol mam pa se to purple tops ka se pa res cudno razvija
pa se malo cakam kaj bo da ga odrezem v vsakem stuku nari dva jajca pa po nekje iz teh jajc gledajo laski....cudno so mi zdi da bi biv dec ce mi je pa nazacetku ze zacvetel ko ni imel dosti svetlobe???kaj pravte na to
http://www.shrani.si/f/X/EO/4LVE0KNP/fotografija0058.jpg
Prve zgledajo hudo, upej da niso deci
Drugo bos mogu pa mal bolj pozoomat, ce mas fotic, uporabi makro funkcijo in se priblizaj rastlini.
Drugo bos mogu pa mal bolj pozoomat, ce mas fotic, uporabi makro funkcijo in se priblizaj rastlini.
ej to je slikano wse iz telefona bom si uzew enkrat cajt pa posliku z fotkicam pa se al makro pa to ja
je pa tko semena so ena so kupljena fem himalayagold ostale paname red sm pa od frenda dubu upam da bojo
je pa tko semena so ena so kupljena fem himalayagold ostale paname red sm pa od frenda dubu upam da bojo
lepo fantje!!