dopust
dopust
Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
Rabu bi pomoč! Zanima me, če mi lahko kdo pove, če je v Rjeki na Hrvaškem kak cannabis shop??? Ali pa bilo kateri drugi kraj na hrvaški obali do zadra, kjer se zadržujejo istomisleči??? If you know what I mean!?
Rabu bi pomoč! Zanima me, če mi lahko kdo pove, če je v Rjeki na Hrvaškem kak cannabis shop??? Ali pa bilo kateri drugi kraj na hrvaški obali do zadra, kjer se zadržujejo istomisleči??? If you know what I mean!?
Re: dopust
Na hrvaskem pazi da ne nabasas drugacemislecih krimijev v civilu. if ya now wat i min
police in helicopter search for marihuana ...
Quote:
k ubistvu sploh niso krimiči sam delajo se
Jep neki tazga.. Pridejo hude bejbike kao "roka pravice" pol te pa posiljo
k ubistvu sploh niso krimiči sam delajo se
Jep neki tazga.. Pridejo hude bejbike kao "roka pravice" pol te pa posiljo
Se mi zdi, da to spada najbolj kar v to temo.
Kako lahko nesem s seboj na letalo "kaj malega"?
Lahko npr. kar vržem med tobak? (npr. Drum, GV)
Kako lahko nesem s seboj na letalo "kaj malega"?
Lahko npr. kar vržem med tobak? (npr. Drum, GV)
-
WackyBacky
Moj frend je dal v deodorant, nikar ne imej v ročni prtljagi, po mojem mnenju je velik boljše če imaš v kovčku. Drugače pa, ko sem videl, kako so preiskali mojega frenda na letalu za London, me je kr minilo, da bi kaj takega z seboj nosil na take zadevščine. Avtobusi pa to valda, sam tale neka varnost na letališčih pa ne vem no... Jaz sem zlo skeptičen do tega.
Quote:
za jajca...tja zih naujo gledal
peljejo te v kabino, slecejo do golega in po moznosti potisnejo se prst v rit. tko da ne bit tok zihr.
sm lih slisal da so enga tkole jebal na meji. imel ni pa niti mal droge s sabo, razen tobaka za zvijat.
za jajca...tja zih naujo gledal
peljejo te v kabino, slecejo do golega in po moznosti potisnejo se prst v rit. tko da ne bit tok zihr.
sm lih slisal da so enga tkole jebal na meji. imel ni pa niti mal droge s sabo, razen tobaka za zvijat.