Zdravniški pregled

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
numerical

Zdravniški pregled

Odgovor Napisal/-a numerical »

A obstaja možnost da bi na zdravniškem pregledu (pač ta srednješolski) ob vzemu urina zraven pregledali še če je v krvi oz. urinu THC?

Pa še nekaj (verjamem da je bilo to že 100x vprašano) tehtam približno 55 kg (povprečen najstnik) zdaj bi si po slabem mesecu spet enega prižgal... koliko časa bi trajalo da se iz krvi oz. urina znebim thc-ja?

Hvala
lp. Numerical
PeroMan

Re: Zdravniški pregled

Odgovor Napisal/-a PeroMan »

na sistematskem pregledu NEpreverjajo za thc v urinu.
Uporabniški avatar
passion

Odgovor Napisal/-a passion »

na sistematskem prvo izpolni 1 list, tam lahk napises da se horsas usak dan xD pa ti itak nebo verjela
drgac sm pa js napisu, da kadim, pa da tut kakiga mikija kdaj pa kdaj. uglaunem za heft nc ne rece, bol za cike tezi

drgac pa ce ze 1 mesc nisi kedu, pa bos zdej 1x to ni problem - velik vode pa gibanja
pa itak ce mas 55 kil, verjetn nimas neki mascob na seb in se ti tut thc prej spere vn, ko pa enmu ko ma 100 kil - thc se veze na mascobo
aja pa ne gledajo tam za thc
uprasi se, kulk bi pol mogla drzava placvat za enga sam, ka sele ko vas gre 30 tam
lp
Hell, it's about time.
Greenzor

Odgovor Napisal/-a Greenzor »

JAooo kok mulcov to sprasuje Z isto zivcnostjo kot smo se mi sprasval ce nam bo zdravnica pregledala lulcke k smo bli u osnovni soli xD

Thc Ti ne preglejujejo , in ni razloga zakaj bi...
WackyBacky

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Sam res, jaz sem jih enkrat zanalašč vprašal pred vsemi, ko me je par sošolcev tud to vprašalo, in odgovor je biu, da ni teorije, ker je to enostavno predrago. Že samo če bi uporabljal navadne lekarniške teste ala AccuSign stanejo tam cca. 4evre če se ne motim? 4x30=120 na razred... Pa te testi niso zanesljivi in jih ne bi mogl met za tako, ampak maš teste na toksiološkem oddelku al kako in če si samoplačnik pride tam 130e, to so pač testi ko ti res povejo kako in kaj ter v kakih količinah imaš to v krvi, in če to pomnožiš z 30 dobiš 3900 na en sam razred! Ti testi pa ne morejo pokazat uporabe shroomsov, LSD-ja pa takih stvari, za tiste stvari je pa en sam test mal čez 1000e al neki takega? Enkrat je bla že na forumu debata o tem če se ne motim. Drugače pa nič skrbet, edino ne smeš pit pred sistematskim, alkohol pa to. Čeprav sem mel enkrat dost divji večer, naslednji dan pa naj bi šel h zdravnici zaradi nekih prčkarij in me je ona kr poslala na odvzem krvi, pa tud niso kompliciral, čeprov sem biu še mal tak omotičen. Drugač ti pa tud ne sme noben pregledovat tega brez soglasja tvojih staršev, edino če si bil v kakem prekršku (isto ko z alkotesti). Tko da nč bat.
Odgovori