GOBICE
-
MushroomMedic
Re: GOBICE
tota pa je ja. ker tek?
dizastr!
pridm dam učeri pa vidm gobe na pouno odprte:
a to jih normalno poberm kot ostale, tut klobuk pojem? zdaj so manj potentne ane? pa tist violčn prah kr pustim na substratu pa zalijem al je kšn drug postopk?
hvala, lp
pridm dam učeri pa vidm gobe na pouno odprte:
a to jih normalno poberm kot ostale, tut klobuk pojem? zdaj so manj potentne ane? pa tist violčn prah kr pustim na substratu pa zalijem al je kšn drug postopk?
hvala, lp
-
MushroomMedic
Ja, poberi normalno pa klobuk pojej tudi, zakaj pa ne bi, saj ni nič slabša goba. Po moje pri potentnosti ne boš opazil neke velike razlike, v kolikor jaz vem (mislim, ne vem).
Vijoličen prah so trosi, oziroma spore (semena od gobe). Jaz osebno bi ga splahnil pod vodo, samo najverjetneje ne bo šlo dol, tak da kar pusti.
Kolikšna je končna teža?
Vijoličen prah so trosi, oziroma spore (semena od gobe). Jaz osebno bi ga splahnil pod vodo, samo najverjetneje ne bo šlo dol, tak da kar pusti.
Kolikšna je končna teža?
nwm, mislim da bom kar spore print uzeu tamanjšim klobukom, zdj še nism pobral ker čakam na razkužilo, bom pa sporočil. je pa to 3. flush zato je tok manj gor.
lp
lp
js dobim iz enga flasha 10g suhih.......
ve mogoče kir če je micobox po 5tih flashih stran za vržit.....pri meni ni nobene čudne plesni..še gobe kr rastejo dak da sem še enkraat vodo preko nalil. pa upam da bo še šesti flash uspel hehehe
ve mogoče kir če je micobox po 5tih flashih stran za vržit.....pri meni ni nobene čudne plesni..še gobe kr rastejo dak da sem še enkraat vodo preko nalil. pa upam da bo še šesti flash uspel hehehe
a za print more bit lofija razkužena al je dosti da jo odrežem z razkuženimi škarjami?
lp
lp
-
MushroomMedic
Flush je, ne flash.
Mora biti razkužena, zelo. Ni dovolj da jo odrežeš. If you're feeling lucky though....
Mora biti razkužena, zelo. Ni dovolj da jo odrežeš. If you're feeling lucky though....