kakšna kazen sledi

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Muri

Re: kakšna kazen sledi

Odgovor Napisal/-a Muri »

Ne sekiri se, priznaj, dobiš boš opomin in ukor ker si mladoleten. Nič drugega.

peace!
Legalize Marijuana!!
fake_rasta

Odgovor Napisal/-a fake_rasta »

@klopčič: policaju reč da če si osumljen kaznivega dejanja nej te aretira če ne pa pusti pri miru. kot mladoletnik si kazensko neodgovoren. drugač pa mislm da lahko pričakuješ položnico za prekršek. tko al drugač
Mravlja

Odgovor Napisal/-a Mravlja »

Starši bodo zvedli, zato, ker si mladoleten in te bojo morali spremljati na sodišče.
Some1

Odgovor Napisal/-a Some1 »

Quote:
Starši bodo zvedli, zato, ker si mladoleten in te bojo morali spremljati na sodišče.

Tako je. Raje se prej pogovor s starši in jim razloži zadevo kot pa, da se boš v zadnjem trenutku ven vlekel
Klopcic

Odgovor Napisal/-a Klopcic »

Quote:
Quote:

Tako je. Raje se prej pogovor s starši in jim razloži zadevo kot pa, da se boš v zadnjem trenutku ven vlekel

Ampak a ni čudn da jih ni obstviu že takoj, v pondelk bo mim skor že 1 tedn.
A obstaja možnost da me sploh ne pokliče,glede na to da mi tut zapisnika ni dal.. ?
WackyBacky

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Sej če ženske ni takoj pridržal pa vse to, gre lahko sam za posedovanje manjše količino za lastno uporabo, preprodaje oz. omogočanje uživanja ti itak ne more kr tako obest, če ni bilo nje nikjer v postopku zraven. Zdej je vse odvisno od tega kaj je napisal v zapisnik in si ti podpisal. Če bo karkoli, boš dobil sodnika za prekrške, oz. tvoji starši bodo dobil pismo z policije kaj je bilo pa vse to, pol pa še vabilo na sodišče, kjer se ti glede na to, da nisi imel nobenih drugačnih problemov z policijo v preteklosti in vse skupaj ne kaznuje kaj preveč ostro. Sam sem dobil za posedovanje jointa in packa ukor, to je pa tud to. Tastarim pa nevem, jaz sem mojima pustil presenečenje, haha, sicer ni bilo ravno najbolj pametno, ampak smo preživel. Drugač pa sam ne cinkat al pa karkoli, to je najslabša možna izbira. Ne jim pustit da te podjebavajo, mene so tud skor prefukal pa mi nabijal da bo kazen 400e pa take, a biu sm šmrkouc lih drugi teden v srednji šoli. To majo sam mal za ego si nafutrat, če jim daš vedt da tud ti nekaj veš o stvari se mal umirijo. Odvisno seveda na kakšnega kretena naletiš...
Klopcic

Zame in za kolegico je naredu zapisnik, oba sva podpisala, pač zasežena količina je pisal gor, nč druzga. Ampak je oba tm takoj spustu, niti ni nama dou zapisnikov, njej je reku da jo bo poklicu nasledn dan da se zmenta kej da ji zniža kazn (pa je ni poklicu) js pa sm biu pa na polciji pa sm reku da nevem nč in to je to, pa je reku kao da se bova naprej menla nasledn tedn...

kakorkol upam na najbolš
WackyBacky

Odgovor Napisal/-a WackyBacky »

Zapisnik al potrdilo o zaseženih predmetih? Če je sam to potrdilo, potem ne bo šlo nič za preprodajo. http://www.odrogah.si/_static/_up/uftp/z...i%20drogami.pdf
Klopcic

Quote:
Zapisnik al potrdilo o zaseženih predmetih? Če je sam to potrdilo, potem ne bo šlo nič za preprodajo. http://www.odrogah.si/_static/_up/uftp/z...i%20drogami.pdf

Potrdilo o zaseženih predmetih, ampak je reku da bo primoran napisat zapisnik o tej "preprodaji", če ne scinkam nekoga..
fake_rasta

Odgovor Napisal/-a fake_rasta »

jebeš preprodajo, to je kaznivo dejanje, ne prekršek, za kar pa nisi odgovoren
Odgovori