Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
ko dam vzklita semena v zemljo ni treba oz. je bolje ce jih nimam direkt na soncu (so mi enkat se tko ze usa skuhala), ampak jih dam potem ko pokuka prvi listek ven na sonce direkt. A mam prav?
lijak maš prav ja.....drugače pa je bolje imet semena do prvih listekov v mokri vati oz wc papirju in šele pol dat v zemljo ali šotno tabletko in postavit direkt na sonce...
zdaj pa bi še 1x prosil če lahko kdo meni odgovori dva posta nazaj na moja vprašanja......
zdaj pa bi še 1x prosil če lahko kdo meni odgovori dva posta nazaj na moja vprašanja......
s tem kar si nastel pomoje nima noben izkusenj, lahk ti pa povem, da ce kupis repelent proti srnjadi v marleku, bo deloval, drgac se pa lahko zapeles tudi ko kake kmetijske zadruge in majo tam ziher te stvari.
za mesorol se nism slisu, ziher pa deluje ferramol, preverjeno
za zascito lahko das mrezo, lahk tudi flaso(preluknano seveda), js bi raje naredu mrezo, ki jo lahk kasneje uporabis za razvejanje rastline na use konce
za mesorol se nism slisu, ziher pa deluje ferramol, preverjeno
za zascito lahko das mrezo, lahk tudi flaso(preluknano seveda), js bi raje naredu mrezo, ki jo lahk kasneje uporabis za razvejanje rastline na use konce
Hell, it's about time.
Quote:
drugače pa je bolje imet semena do prvih listekov v mokri vati oz wc papirju in šele pol dat v zemljo ali šotno tabletko
Ni res, najbolje je če daš v zemljo takoj ko vzklije.
drugače pa je bolje imet semena do prvih listekov v mokri vati oz wc papirju in šele pol dat v zemljo ali šotno tabletko
Quote:
Quote:
aha nisem vedel...če bi še lahko samo povedal zakaj boljše*******
Quote:
aha nisem vedel...če bi še lahko samo povedal zakaj boljše*******
ker valda da šokiraš rožo ko jo presajaš iz vate v zemljo.
Če jo predolgo pustiš v vati ji pol pocufaš tamale koreninice in jo poškoduješ.
Če jo predolgo pustiš v vati ji pol pocufaš tamale koreninice in jo poškoduješ.
.::LEGALIZACIJA SE BO ZGODILA::.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
- NARDIMO NEKAJ ZA NASO STVAR.
Po enem tednu sem šel preverit kko je z rastlinco, pa sem opaziu da je zemlja trda k kamen.. torej to pomeni, da morm vsak dan zalivat ali vsak drugi dan oz. kako je najboljše? Sem pa dal vzklito seme v lonček, zalil in dal na sonce pa se še nč ni pokazalo.. notr pa nemorm met.
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!
Haha, en teden brez vode, lahko kr stran vržeš.
Kaj misliš, da bo lahko seme prišlo skozi zemljo, ki je trda kot kamen? Najprej vzami drugo zemljo, pa ja moral boš pogosto zalivat, vsaj dokler je v malem lončku.