Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Mi lahko kdo potrdi trditev da je 600w HPS zmožna pokrit 1.80m*1.80m? Al sm jst to neki zakalkuliru.
oz. kok osvetljave rabm če mam 2m2 pa 2m višine. A bo 600w MH/HPS dovolj za kvalitetno pokritje kvadrature in rastlin?
1,8m X 1,8m sigurno ni 2m2.
No shit =D Sm hotu editirat prejšn post pa pač ni šlo. Skratka poanta je da mam 2m2, ki jih lahko porabim in me zanima če bi to šlo z 600w lučko. Pri nekih specifikacijah je pa pisalo da lahko pokrije 6x6feet. Zato sm napisu 1.80*1.80 =)
Sm najdu odgovor:
"1-1,8m2"
Sm najdu odgovor:
"1-1,8m2"
-
misterpolismen
da se v koruzo sadi samo slaba marihuana so bučke. seveda če imaš namen preprodajati in posaditi v koruzo 50 ali več rastlin verjetno neboš sadil dragih podtakjencev ali pa uporabil draga semena. če pa si kot jaz posadiš 2 rastlini zase, primerne sorte za našo podnebje, pa je njiva s koruzo daleč najboljsa možnost. in je kvaliteta same marihuane zaradi dobre lege daleč boljša od tiste ki raste na neki jasi. in če nisi preprodajalec das kmetu npr. 100€ da te dan pred žetvijo obvesti. moram rečti da sem do zdaj zmeraj bil zadovoljen s kvaliteto in kvantiteto. mi pa dve rastlini zadostujeta do naslednje žetve.
-
misterpolismen
glede automatikov pa lahko rečem le da tako boge zadetosti kot jo nudiji razni autoflower sorte pa še ne. se pa splačajo te sorte preprodajalcem zaradi hitrega in dokaj velikega pridelka ki ga nudijo pod umetno svetlobo.
-
misterpolismen
jaz si moji dve rastlinci za v koruzo posadim že marca in okrog tega datuma(5-10 junija), ko so velike približno 1m jih presadim v koruzo. letos sem jih dal na prosto že konec aprila, ker je bilo vreme lepo, sta mi sicer začele cveteti, ampak izgleda da ne bo posledic. sem pa letos prvič posadil sativo, ker sem začel z nadaljevanjem študija in bom potreboval dodaten elan.
pozdravljeni
mene pa zanima če je autoflowerje potrebno gnojiti kaj za vego ali takoj začneš za cvet?imam pa maxi od GOM in imam namen dati v luknjo v naravi
mene pa zanima če je autoflowerje potrebno gnojiti kaj za vego ali takoj začneš za cvet?imam pa maxi od GOM in imam namen dati v luknjo v naravi