Se tudi vam dogaja, da se reči, ki so se dogajale v preteklosti, ko ste bili zadeti, veliko bolje spomnite ko ste zadeti?
Čudno vprašanje, bom probal razložit:
Primer:
Se učim zadet, pri testu bom trezen in ne bom znal nič.
Se učim zadet, pišem test zadet in čudežno vse znam
Konoplja in spomin
Re: Konoplja in spomin
meni se je enkrat zgodilo to:
trije kolegi se trezni pogovarjamo kako je bilo dobro enkrat, ko smo bili vsi zadeti nekje na enem plejsu.
vedli smo, da nas je bilo takrat 4, a nobeden se ni mogu spomnit, kdo je bil ta četrti.
potem pač pozabmo na debato, čez nekaj časa enga skadimo in men nardi klik v glavi in samo povem na glas:
takrat z nami je bil ta pa ta, reku je to pa to, oblečen v to..... itd itd.
sam v smeh smo padl vsi, haha
trije kolegi se trezni pogovarjamo kako je bilo dobro enkrat, ko smo bili vsi zadeti nekje na enem plejsu.
vedli smo, da nas je bilo takrat 4, a nobeden se ni mogu spomnit, kdo je bil ta četrti.
potem pač pozabmo na debato, čez nekaj časa enga skadimo in men nardi klik v glavi in samo povem na glas:
takrat z nami je bil ta pa ta, reku je to pa to, oblečen v to..... itd itd.
sam v smeh smo padl vsi, haha
-
HappyPeppy
Mah kakšna okvara spomina... Prav dobro se spomnim, da sem ravno ugasnu enga
ja to tut mene jebe kakor vsakega k kadi vsak dan
Jest tko dojemam da si zapomneš tisto kar se ti zdi pomembno.
+ -/
In v tej dobi kjer te posiljo na vsakem koraku z eno glupo informacijo, reklamo, etc. se mi zdi ta efekt zelo priročen ne pa destruktiven w/e.
+ -/
In v tej dobi kjer te posiljo na vsakem koraku z eno glupo informacijo, reklamo, etc. se mi zdi ta efekt zelo priročen ne pa destruktiven w/e.
kar seješ, to žanješ!