Hašiš
-
USBN
Re: Hašiš
Quote:
Ampak še zmer se čutš sposobnga človeku kr neki nabijat pa čeprou neveš nič ? haha zmaga!
FYI nism človeku nič nabijal ampak sem mu samo povedal svoje mnenje.
in FYI če nečesa nisem delal, še ne pomeni da nevem NIČ. Wouldn't you say so?
sicer pa da pojasnim moje zgrešene besede - ker sem bolj površno pogledal tist link (za sekundo in zaprl) sem mislil da gre za regular ice hash, kjer zmešaš hladno vodo+led+perje in dobiš pol ven haš ko se kristali ločijo od listov in padejo na dno.
Po taki metodi pa sklepam da nebi bili uporabni listi brez kristalov, saj gre tu le za mehansko ločevanje thcja od listov?
Lp
Ampak še zmer se čutš sposobnga človeku kr neki nabijat pa čeprou neveš nič ? haha zmaga!
FYI nism človeku nič nabijal ampak sem mu samo povedal svoje mnenje.
in FYI če nečesa nisem delal, še ne pomeni da nevem NIČ. Wouldn't you say so?
sicer pa da pojasnim moje zgrešene besede - ker sem bolj površno pogledal tist link (za sekundo in zaprl) sem mislil da gre za regular ice hash, kjer zmešaš hladno vodo+led+perje in dobiš pol ven haš ko se kristali ločijo od listov in padejo na dno.
Po taki metodi pa sklepam da nebi bili uporabni listi brez kristalov, saj gre tu le za mehansko ločevanje thcja od listov?
Lp
Re: Hašiš
Ljudje, mam neki izkušenj glede delanja haša. Za vsak haš rabš met kristale, na perju al pa na vrhih. Če boš delu icehaš s perja brez kristalu, boš dubu rjavo zelen drek vn, kjer je vse razn thcja. Najbl zadeva je, da se liste, kjer je vsaj malo kristalčkov, posušene k poper zmelje v multipraktiku, potem si pa tako sito naredste k je za sitotisk in skos njega samo preseješ. In v 95% padejo vn samo kristalčki. Sm plastelin delou...Ni pacanja blo s to metodo, pa prec narejen.
Arabska molža je zakon!