70W SCROG grow
Re: 70W SCROG grow
Evo report za USBN-ja, da ne bojo samo outdoor teme aktivne.
Drgač nč kej posebnga. Mal zakurjene od gnojila, ampak bom itk nehal gnojit, ker čez kake 14 dni sekam. Razmišlam edin če bi dvakrat harvest naredu, pač pobral bolj zrele bule, kasnej pa še ostalo. Bom vidu. Vonj je res ubitačan, male strupenjače Kok bom dobu ven se mi niti ne sanja, za skadit bo.
Je pa dost takih baby bul ki bi rable še mal dlje časa.
Nikakor nism ujel celga boxa, me frekvenca oz črte zezajo od lampe pa dušilke.
Lp
Drgač nč kej posebnga. Mal zakurjene od gnojila, ampak bom itk nehal gnojit, ker čez kake 14 dni sekam. Razmišlam edin če bi dvakrat harvest naredu, pač pobral bolj zrele bule, kasnej pa še ostalo. Bom vidu. Vonj je res ubitačan, male strupenjače Kok bom dobu ven se mi niti ne sanja, za skadit bo.
Je pa dost takih baby bul ki bi rable še mal dlje časa.
Nikakor nism ujel celga boxa, me frekvenca oz črte zezajo od lampe pa dušilke.
Lp
-
USBN
Zelo lepo zgleda lepe mastne bulce
Itak ko bodo zgornji vrhači teb zgledal zreli jih poščipi, ostale pa pust da še naprej delajo...boš vidu kok se bodo še spodnji ''popcorn'' vrheci pojačali po tem ko boš odščipnu zgornje...sej nikjer ne piše da bi mogu naenx celo bilko požet
Kaj so zdej v osmem ali devetem tednu cvetenja?
Se zelo veselim end reporta ker me zanima kok boš dobu pod tole 70w...zgleda zlo najs.
pa seveda predvsem smoke report
edit: če te matrajo une črte pr slikanju sliki takoj po tem ko se ti lučka ugasne
še lepo naprej pa veselo žetev
Itak ko bodo zgornji vrhači teb zgledal zreli jih poščipi, ostale pa pust da še naprej delajo...boš vidu kok se bodo še spodnji ''popcorn'' vrheci pojačali po tem ko boš odščipnu zgornje...sej nikjer ne piše da bi mogu naenx celo bilko požet
Kaj so zdej v osmem ali devetem tednu cvetenja?
Se zelo veselim end reporta ker me zanima kok boš dobu pod tole 70w...zgleda zlo najs.
pa seveda predvsem smoke report
edit: če te matrajo une črte pr slikanju sliki takoj po tem ko se ti lučka ugasne
še lepo naprej pa veselo žetev
Nimam kje drugje sušit kot v boxu, zato še razmišlam če bi dal neko pregrado oz neko kartonsko škatlo, da bi lahko dvojni harvest delal. Bom mal še naštudiral.
Kok časa cvetijo hmmmm dobro vprašanje. Cikel svetlobe je bil menjan pred 8-9 tedni, laski so se pa pokazal kak teden kasnej. Jst še vedno pravim da roža pa bilokera začne cvetet ko vidiš cvetove oz bule
smoke report bo, sej mene tud zanima kok to kej pokne pod to revščino od žarnice
Kok časa cvetijo hmmmm dobro vprašanje. Cikel svetlobe je bil menjan pred 8-9 tedni, laski so se pa pokazal kak teden kasnej. Jst še vedno pravim da roža pa bilokera začne cvetet ko vidiš cvetove oz bule
smoke report bo, sej mene tud zanima kok to kej pokne pod to revščino od žarnice
-
USBN
zzero pomoje bolš da si ti urediš nekje drugje prostor za sušenje kot v boxu (sploh medtem k je luč prižgana) ker bolje da ti sušiš nekje v temnem hladnem prostoru...visoka temperatura degrejda thc! Nimaš kakšne omare kjer bi lahko sušil?
Lp
Lp
Vem da ni idealno, zato pa pravim da moram preštudirat. V boxu mam 27-28 stopinj, tko da ni panike glede izgubljanja THCja. Sej pravm, morem preštudirat. Najraje bi vse na enkrat poseku, pa takoj nov grow z isto vrsto.
Am zalivam samo z vodo, da se znebim gnojila. Škarje bojo zapele čez par dni, ne bom posekal vseh bul, ampak samo večje pa bolj zrele, mini bulce bom pa pustil pa poseku mal kasnej
70W, hudo zdej mi je skor žal da sm 400w hpsko naroču