GOBICE
-
USBN
Re: GOBICE
Jou folk danes mi je blo malo dolgčas pa sem probal ''lemon tek'', ki mi ga je priporočal mushmare.
Zadeva zgleda tako, da gobe zdrobiš(ali nasesekljaš) na čimmanjše dele ali v prah, to use skupi zmešaš s sveže izstisnjenim sokom limone in pustiš stat 20min do pol ure..potem pa to spiješ.
To sm probu z 1.5g suhih PES amazonian in morm rečt da je blo kr uredu sicer nisem mel halucinacij...mi ga je pa 3 ure kar fajn špilalo
upam da komu pomaga
peace
Zadeva zgleda tako, da gobe zdrobiš(ali nasesekljaš) na čimmanjše dele ali v prah, to use skupi zmešaš s sveže izstisnjenim sokom limone in pustiš stat 20min do pol ure..potem pa to spiješ.
To sm probu z 1.5g suhih PES amazonian in morm rečt da je blo kr uredu sicer nisem mel halucinacij...mi ga je pa 3 ure kar fajn špilalo
upam da komu pomaga
peace
Domače so pa le domače =)
U Naravi sem pa zgubu upanje 0o
U Naravi sem pa zgubu upanje 0o
-
USBN
izzy - da!
http://www.drogart.org/forum/index.php?showtopic=924452
(sam še nisem prakticiral)
Lp
http://www.drogart.org/forum/index.php?showtopic=924452
(sam še nisem prakticiral)
Lp
ve gdo mogoče gdaj bojo spet pršle na razprodajo na marleku pes amazonian?
pa še to me zanima, meni je po prvem flushu (rundi) neki gob ostalo notr u škatli pac mislim na nedoseglivem mestu za jih pobrat...kaj nej nrdim? jih pustim?
LP
pa še to me zanima, meni je po prvem flushu (rundi) neki gob ostalo notr u škatli pac mislim na nedoseglivem mestu za jih pobrat...kaj nej nrdim? jih pustim?
LP
-
USBN
evo lopatka eno stran nazaj imaš odgovor ampak ti bom povedal,kar je bilo meni že povedano:
Če se le da, potrgaj VSE gobe (seveda si prej umij in razkuži roke), kajti, če jih kaj ostane, bodo začele gnit in ti bo cel mycobox šel v tri...sej veš kaj
Lp
Če se le da, potrgaj VSE gobe (seveda si prej umij in razkuži roke), kajti, če jih kaj ostane, bodo začele gnit in ti bo cel mycobox šel v tri...sej veš kaj
Lp
imam eden mycobox McKennai in me zanima če lahko po prvi rundi premešam substrat?? lp
ok.. tnx.. a je že mel kdo to vrsto bobic?? predvsem me zanima kvaliteta le teh..