Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
najlepša hval za nasvet bom kr uzeu 150 kit mh za zacetek 6 rastlin SCROG potem pa bom vidu ce bo potreba bo vrgu not 250hps za cvetenje ce ne pa kupu 150 pa je k za cooltube ni denarja:)) Se enkrat hvala
Ali se korenina lahko uporabi za kaj oz. ali se iz nje lahko kar koli pridela?
hvala
hvala
-
USBN
jure188 a si zihr glede scroga pa 6 rastlin?
namreč na takšnem prostoru (60x60x140)bi lahko iz 6 rastlin kvečjem SoG naredu, al pa recimo scrog iz dveh rastlin
pa k si reku da boš kupu 150w hps k ni za cooltube denarja...tudi če boš imel 150w hps boš vseeno rabil cooltube ali pa bo temperatura malo previsoka za rože vsaj pomoje
tical2000 če se ne motim, korenine ne vsebujejo nič THCja, ali pa ga vsebujejo zanemarljivo malo. Baje, da če bilko sušiš s koreninami vred, se vutra dlje suši, kar se potem tudi pozna na okusu, mislim pa da tud eni namakao korenine v šnopc
Lp
namreč na takšnem prostoru (60x60x140)bi lahko iz 6 rastlin kvečjem SoG naredu, al pa recimo scrog iz dveh rastlin
pa k si reku da boš kupu 150w hps k ni za cooltube denarja...tudi če boš imel 150w hps boš vseeno rabil cooltube ali pa bo temperatura malo previsoka za rože vsaj pomoje
tical2000 če se ne motim, korenine ne vsebujejo nič THCja, ali pa ga vsebujejo zanemarljivo malo. Baje, da če bilko sušiš s koreninami vred, se vutra dlje suši, kar se potem tudi pozna na okusu, mislim pa da tud eni namakao korenine v šnopc
Lp
A res al kaj a misls da nebi mogu 150w brez cooltub-a.K ce bi uzemu cool tube pol bi not dau 100%250KIT.Zdej sm pa mislu 150w pa na izi udfurat ene 5-6 rastlin z dvema komp ventilatorjima, 10dni na vegetaciji potem na cvetenje mislu sm dt blue chese od barneya.HVALA:)
-
USBN
Lej jure...čist tako je: jaz ti za 100% ne morem reči, če ti bo temperatura pri 150w hps brez cooltuba v boxu šla čez 28 stopinj...ker še nisem mel točno takšnega boxa, pa tudi seveda veliko je odvisno od okolice (sobe, v keri boš mel box in njene temperature). Pozimi možno da bi šlo 150w hps brez cooltuba, poleti sem pa skoraj ziher da ne
Jaz sem imel 45x55x150cm box. 150w hps.
Notri sem mel cooltube, zvezan z 30w ventilatorjem za ven, poleg tega pa še dva računalniška 20cm venta za ven navrh in enega malega 12cm venta za vhodnega na podnu...pa ti lahko povem da je poleti šlo kar na tesno s temperaturo kljub cooltubu (včasih je šla celo čez 28 stopinj).
Sicer bi naj biljke še prenašale višjo temperaturo od 28...tam do 30, ali še več, ful odvisno od sorte seveda (sative prenesejo višjo temperaturo). Ampak če nočeš problemov bi priporočal temperaturo v boxu pri prižgani lučki 25-28°C.
Zdej če 100% nimaš denarja oz. ti ga je škod za cooltube, nabavi 150w hps in probaj brez cooltuba zdaj pozimi bi že šlo pri odprtem oknu.
Sicer pa 250w+cooltube.
Pa preden se spraviš, vse dobro premisli in se ne spuščaj brezglavo v te zadeve da ti ne bo pol žal pa boš mogu še dokupovat stvari in modificirati vse, kot se je že meni nardilo nemalokrat
Lp
Jaz sem imel 45x55x150cm box. 150w hps.
Notri sem mel cooltube, zvezan z 30w ventilatorjem za ven, poleg tega pa še dva računalniška 20cm venta za ven navrh in enega malega 12cm venta za vhodnega na podnu...pa ti lahko povem da je poleti šlo kar na tesno s temperaturo kljub cooltubu (včasih je šla celo čez 28 stopinj).
Sicer bi naj biljke še prenašale višjo temperaturo od 28...tam do 30, ali še več, ful odvisno od sorte seveda (sative prenesejo višjo temperaturo). Ampak če nočeš problemov bi priporočal temperaturo v boxu pri prižgani lučki 25-28°C.
Zdej če 100% nimaš denarja oz. ti ga je škod za cooltube, nabavi 150w hps in probaj brez cooltuba zdaj pozimi bi že šlo pri odprtem oknu.
Sicer pa 250w+cooltube.
Pa preden se spraviš, vse dobro premisli in se ne spuščaj brezglavo v te zadeve da ti ne bo pol žal pa boš mogu še dokupovat stvari in modificirati vse, kot se je že meni nardilo nemalokrat
Lp
-
puddleofweed
jov...men se je neki slabga zgodl najdla mi je učeri mtka k sm sušiv u omari u sobi in zdej mam to pr kolegu na podstrešju.vrvico sm napelu čez celo dolžino in dal gor vrhe...gor je mal nereda pajčevine pa mal mogoče vlage drgač pa popovna tema pa malenkost prepiha a se bo to obnesl al je vlik možnosti da bo splesnel še posebi zdej k bo slabo vreme pa nizke temperature? ...drgač hiša je kr stara,tko da me ful skbi kko se bo obnesl...kšn nasvet bi mi fajn pršov...any?? prosm...hwala lp
-
NevarniJanez
na podstrehi se prehitro posusi.razen tega je vse ok.
-
puddleofweed
se ksnnn nasvettt...hehe
Niti malo ti ni treba skrbeti zaradi podstrehe.Samo da ni mokro in da je vsaj malo zračnega pretoka.
Pzdravljeni! Eno vprašanje, moja rožca oz. verhi so skoraj nič mastni, a to pomeni , da ne bo nič od sebe dajalo, ko bo v rizli enkat? Hvala!