LP, ze nekaj casa pregledujem vas forum, pomagal mi je pri dostih stvareh, ampak na eno vprašanje nism našel odgovora.
idd, Novembra gremo s šolo v Rim, letimo iz Benetk v glavno letališče v Rimu, zanima me pa, če je mozno/kako piškote uzet s seboj, tako da je rizik minimalen.
lp, pa hvala za odogovore v naprej
Letalo+kukiji v Rim
-
LukaTheGrower
Re: Letalo+kukiji v Rim
V skatlo od piskotov pa v ruzak. Mislm da ne bi smel bit problemov.
Quote:
Pa dva sendviča zraven in vodo. Pač malica.
Pa dva sendviča zraven in vodo. Pač malica.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
-
blazvidrih
zivijo, hvala za odgovor.
- Vakumiranje bi pomagalo v primeru psov ? oz bi izgledalo sumljivo na rentgenu ?
lp
- Vakumiranje bi pomagalo v primeru psov ? oz bi izgledalo sumljivo na rentgenu ?
lp
Mislm da ne bo tok hudo da bi te pregledval z psi
-
blazvidrih
Nikoli ne reci nikoli... Vedno sem si govoril, da te lahko(mozje v modrem) dobijo le ce kadis tako, da to vsi vidijo... WRONG. Vse, kar lahko pripomore manjsemu riziku, je dobrodoslo
Quote:
Nikoli ne reci nikoli... Vedno sem si govoril, da te lahko(mozje v modrem) dobijo le ce kadis tako, da to vsi vidijo... WRONG. Vse, kar lahko pripomore manjsemu riziku, je dobrodoslo
Najmanjši riziko je, če si nič ne neseš zraven. Poleg tega je že bila odprta podobna tema in sicer z naslovom Maturantski. Teme, v katerih se sprašuje kako se naj nekaj šverca, pa mi niso všeč, zato jo zapiram.
Najmanjši riziko je, če si nič ne neseš zraven. Poleg tega je že bila odprta podobna tema in sicer z naslovom Maturantski. Teme, v katerih se sprašuje kako se naj nekaj šverca, pa mi niso všeč, zato jo zapiram.
LP, ekolog